reklama
Mecenasowa27
Fanka BB :)
Kurczę nawet nie wiecie jak bardzo bym chciała żeby ten cykl był nasz.. takie cudowne zakończenie tego chorego roku i spojrzenie w nowy rok z większą nadzieja że będzie on lepszy... tak rozmarzylam się chyba za bardzo, co prawda już listopad ale do nowego roku wcale nie tak daleko [emoji28]
Dla Nas wszystkich będzie to szok! [emoji23][emoji12]
coca
Kurczę nawet nie wiecie jak bardzo bym chciała żeby ten cykl był nasz.. takie cudowne zakończenie tego chorego roku i spojrzenie w nowy rok z większą nadzieja że będzie on lepszy... tak rozmarzylam się chyba za bardzo, co prawda już listopad ale do nowego roku wcale nie tak daleko [emoji28]
Mów mi o marzeniach... moja mama ostatnio wysniła sobie wnuka a dziś w pracy poinformowano mnie ze szukają nowego pracownika bo spodziewają się mojej ciąży i musza mieć zastępstwo [emoji1787][emoji1787][emoji1787] a nikomu nie wspominałam ze w ogóle się staram. Jak to siada na umyśle, ze może wszystko wokół sie już na to szykuje i daje mi znaki [emoji51][emoji16]
Eee no pacne się w ten barani łeb zaraz. Trzeba zejść na ziemie i działać, żeby to wszystko się ziściło [emoji1787]
Mecenasowa27
[emoji1787] masz pacne Cię w łeb [emoji66][emoji1672] chociaż w taki sposób [emoji23] u mnie w pracy wiedzą moje koleżanki z którymi najlepiej trzymam i co miesiąc od jednej z nich słyszę czy będzie dzidzia? Albo widzę jak patrzy mi w oczy bo u niektórych podobno widać po oczach. Nawet jak dwie inne koleżanki zaszły wcześniej w ciąży jak mnie nie było w pracy bo byłam na macierzynskim to podobno widziały po oczach... także teraz regularnie widzę jak dopatruje się ciąży w moich oczach [emoji23][emoji2356][emoji2370]
Mów mi o marzeniach... moja mama ostatnio wysniła sobie wnuka a dziś w pracy poinformowano mnie ze szukają nowego pracownika bo spodziewają się mojej ciąży i musza mieć zastępstwo [emoji1787][emoji1787][emoji1787] a nikomu nie wspominałam ze w ogóle się staram. Jak to siada na umyśle, ze może wszystko wokół sie już na to szykuje i daje mi znaki [emoji51][emoji16]
Eee no pacne się w ten barani łeb zaraz. Trzeba zejść na ziemie i działać, żeby to wszystko się ziściło [emoji1787]
Ann91
Czy chcesz nam napisać co się stało że małe aniołki poszly do nieba ?[emoji24]
mialy zespół wad genetycznych -w obecnym czasie bardzo „modne” wady letalne ale nie chce Wam się żalić bo to wątek do wspierania się przy || kreskach i mam nadzieje ze wszystkie zobaczymy w tym miesiącu upragnione kreski
Pamietam jak nie mogłam uwierzyć w maju ze one tam są
10 dni po testy były bardzo blade i mąż się śmiał ze dopatruje się czegoś czego nie ma ale ja widziałam ta druga kreskę !
bede testować dopiero po 20.11 wiec na ta chwile oglądam Wasze testy i zazdroszczę!
Kto ma w planach jutro testować ?
Elmirka91
Moderator
Powtórzyłam dzisiaj test - kreska delikatnie mocniejsza
Nie wiem czy to efekt dwóch kresek czy nie ale objawy się pokazują wczoraj to taki mały przedsmak, wędlina i nabiał to dla mnie po prostu śmierdzą- ale to już od kilku dni. Tak samo jak przesolone jedzenie choć dla mnie wcale słone nie jest. Wczoraj warczenie na starego, potem płacz, potem chwilowe mdłości, zimno i nagła drzemka. Zresztą zimno i drzemka pojawiły sie w poniedzialek dlatego wczoraj testowałam. A moją ukochaną colę to wyplułam bo ciężko nawet określić jaki to miało smak. Za to kawa pyszna.
Nie wiem czy to efekt dwóch kresek czy nie ale objawy się pokazują wczoraj to taki mały przedsmak, wędlina i nabiał to dla mnie po prostu śmierdzą- ale to już od kilku dni. Tak samo jak przesolone jedzenie choć dla mnie wcale słone nie jest. Wczoraj warczenie na starego, potem płacz, potem chwilowe mdłości, zimno i nagła drzemka. Zresztą zimno i drzemka pojawiły sie w poniedzialek dlatego wczoraj testowałam. A moją ukochaną colę to wyplułam bo ciężko nawet określić jaki to miało smak. Za to kawa pyszna.
Hej dziewczyny, u mnie 26dc, 11dpo. Zostały dwa dni do okresu
Czuję się jak na @, chociaż brak bólu cyckow, który zawsze miałam kilka dni przed okresem. Ale jak wiadomo głowa potrafi zmienić wszelkie objawy
Temperatura ciągle rośnie, tak wygląda na dzisiaj mój wykres.
Czuję się jak na @, chociaż brak bólu cyckow, który zawsze miałam kilka dni przed okresem. Ale jak wiadomo głowa potrafi zmienić wszelkie objawy
Temperatura ciągle rośnie, tak wygląda na dzisiaj mój wykres.
Wygląda obiecująco [emoji16] trzymam kciuki [emoji16]
Hej dziewczyny, u mnie 26dc, 11dpo. Zostały dwa dni do okresu [emoji3526]
Czuję się jak na @, chociaż brak bólu cyckow, który zawsze miałam kilka dni przed okresem. Ale jak wiadomo głowa potrafi zmienić wszelkie objawy [emoji16]
Temperatura ciągle rośnie, tak wygląda na dzisiaj mój wykres.Zobacz załącznik 1196697
Elmirka91
Moderator
Trzymam kciuki.Hej dziewczyny, u mnie 26dc, 11dpo. Zostały dwa dni do okresu ☺
Temperatura ciągle rośnie, tak wygląda na dzisiaj mój wykres.Zobacz załącznik 1196697
reklama
K
Katijah
Gość
Ja mam na jutro termin @ ale nie będę testować....mialy zespół wad genetycznych -w obecnym czasie bardzo „modne” wady letalne ale nie chce Wam się żalić bo to wątek do wspierania się przy || kreskach i mam nadzieje ze wszystkie zobaczymy w tym miesiącu upragnione kreski ❤
Pamietam jak nie mogłam uwierzyć w maju ze one tam są
10 dni po testy były bardzo blade i mąż się śmiał ze dopatruje się czegoś czego nie ma ale ja widziałam ta druga kreskę !
bede testować dopiero po 20.11 wiec na ta chwile oglądam Wasze testy i zazdroszczę!
Kto ma w planach jutro testować ?
Podziel się: