reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kropki - II kreski ❤️

reklama
Kurczę nawet nie wiecie jak bardzo bym chciała żeby ten cykl był nasz.. takie cudowne zakończenie tego chorego roku i spojrzenie w nowy rok z większą nadzieja że będzie on lepszy... tak rozmarzylam się chyba za bardzo, co prawda już listopad ale do nowego roku wcale nie tak daleko [emoji28]
Dla Nas wszystkich będzie to szok! [emoji23][emoji12]

Kurczę nawet nie wiecie jak bardzo bym chciała żeby ten cykl był nasz.. takie cudowne zakończenie tego chorego roku i spojrzenie w nowy rok z większą nadzieja że będzie on lepszy... tak rozmarzylam się chyba za bardzo, co prawda już listopad ale do nowego roku wcale nie tak daleko [emoji28]

Mów mi o marzeniach... moja mama ostatnio wysniła sobie wnuka a dziś w pracy poinformowano mnie ze szukają nowego pracownika bo spodziewają się mojej ciąży i musza mieć zastępstwo [emoji1787][emoji1787][emoji1787] a nikomu nie wspominałam ze w ogóle się staram. Jak to siada na umyśle, ze może wszystko wokół sie już na to szykuje i daje mi znaki [emoji51][emoji16]

Eee no pacne się w ten barani łeb zaraz. Trzeba zejść na ziemie i działać, żeby to wszystko się ziściło [emoji1787]

[emoji1787] masz pacne Cię w łeb [emoji66][emoji1672] chociaż w taki sposób [emoji23] u mnie w pracy wiedzą moje koleżanki z którymi najlepiej trzymam i co miesiąc od jednej z nich słyszę czy będzie dzidzia? Albo widzę jak patrzy mi w oczy bo u niektórych podobno widać po oczach. Nawet jak dwie inne koleżanki zaszły wcześniej w ciąży jak mnie nie było w pracy bo byłam na macierzynskim to podobno widziały po oczach... także teraz regularnie widzę jak dopatruje się ciąży w moich oczach [emoji23][emoji2356][emoji2370]
Mów mi o marzeniach... moja mama ostatnio wysniła sobie wnuka a dziś w pracy poinformowano mnie ze szukają nowego pracownika bo spodziewają się mojej ciąży i musza mieć zastępstwo [emoji1787][emoji1787][emoji1787] a nikomu nie wspominałam ze w ogóle się staram. Jak to siada na umyśle, ze może wszystko wokół sie już na to szykuje i daje mi znaki [emoji51][emoji16]

Eee no pacne się w ten barani łeb zaraz. Trzeba zejść na ziemie i działać, żeby to wszystko się ziściło [emoji1787]

Czy chcesz nam napisać co się stało że małe aniołki poszly do nieba ?[emoji24]

mialy zespół wad genetycznych -w obecnym czasie bardzo „modne” wady letalne ale nie chce Wam się żalić bo to wątek do wspierania się przy || kreskach i mam nadzieje ze wszystkie zobaczymy w tym miesiącu upragnione kreski ❤️
Pamietam jak nie mogłam uwierzyć w maju ze one tam są
10 dni po testy były bardzo blade i mąż się śmiał ze dopatruje się czegoś czego nie ma ale ja widziałam ta druga kreskę !
bede testować dopiero po 20.11 wiec na ta chwile oglądam Wasze testy i zazdroszczę!
Kto ma w planach jutro testować ;)?

Powtórzyłam dzisiaj test - kreska delikatnie mocniejsza 😊
Nie wiem czy to efekt dwóch kresek czy nie ale objawy się pokazują :( wczoraj to taki mały przedsmak, wędlina i nabiał to dla mnie po prostu śmierdzą- ale to już od kilku dni. Tak samo jak przesolone jedzenie choć dla mnie wcale słone nie jest. Wczoraj warczenie na starego, potem płacz, potem chwilowe mdłości, zimno i nagła drzemka. Zresztą zimno i drzemka pojawiły sie w poniedzialek dlatego wczoraj testowałam. A moją ukochaną colę to wyplułam bo ciężko nawet określić jaki to miało smak. Za to kawa pyszna.

Hej dziewczyny, u mnie 26dc, 11dpo. Zostały dwa dni do okresu ☺️
Czuję się jak na @, chociaż brak bólu cyckow, który zawsze miałam kilka dni przed okresem. Ale jak wiadomo głowa potrafi zmienić wszelkie objawy 😁
Temperatura ciągle rośnie, tak wygląda na dzisiaj mój wykres.
706E2AC4-6D8C-4924-9744-78F6B5BB6C7E.jpeg

Wygląda obiecująco [emoji16] trzymam kciuki [emoji16]
Hej dziewczyny, u mnie 26dc, 11dpo. Zostały dwa dni do okresu [emoji3526]
Czuję się jak na @, chociaż brak bólu cyckow, który zawsze miałam kilka dni przed okresem. Ale jak wiadomo głowa potrafi zmienić wszelkie objawy [emoji16]
Temperatura ciągle rośnie, tak wygląda na dzisiaj mój wykres.Zobacz załącznik 1196697

Hej dziewczyny, u mnie 26dc, 11dpo. Zostały dwa dni do okresu ☺
Czuję się jak na @, chociaż brak bólu cyckow, który zawsze miałam kilka dni przed okresem. Ale jak wiadomo głowa potrafi zmienić wszelkie objawy 😁
Temperatura ciągle rośnie, tak wygląda na dzisiaj mój wykres.Zobacz załącznik 1196697
Trzymam kciuki. ✊

reklama
mialy zespół wad genetycznych -w obecnym czasie bardzo „modne” wady letalne ale nie chce Wam się żalić bo to wątek do wspierania się przy || kreskach i mam nadzieje ze wszystkie zobaczymy w tym miesiącu upragnione kreski ❤
Pamietam jak nie mogłam uwierzyć w maju ze one tam są
10 dni po testy były bardzo blade i mąż się śmiał ze dopatruje się czegoś czego nie ma ale ja widziałam ta druga kreskę !
bede testować dopiero po 20.11 wiec na ta chwile oglądam Wasze testy i zazdroszczę!
Kto ma w planach jutro testować ;)?
Ja mam na jutro termin @ ale nie będę testować.... 😂

Do góry