reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe kropki - II kreski ❤️

reklama
Ja używałam, ale dokupiłam na allegro ze względu na cenę. Gdy wyszedł mi pozytywny owu z all to wzięłam tego z Rossmanna żeby porównać i był linia była troszkę słabsza/cieńsza.
ja właśnie używam z all i powiem Ci,że tak mnie juz drażnią,że szok. Od kiedy ich używasz? bo ja od ostatnieego dnia miesiączki i kreska testowa non stop jest raz słabsza a raz bardziej widoczna :/

ja właśnie używam z all i powiem Ci,że tak mnie juz drażnią,że szok. Od kiedy ich używasz? bo ja od ostatnieego dnia miesiączki i kreska testowa non stop jest raz słabsza a raz bardziej widoczna :/
Odkąd skończył mi się okres. Robiłam je w bardzo różnych porach, jednak przed samą owu zaczęły jak najbardziej ciemnieć. Dla mnie ta forma była bardzo wygodna. Mogłam sobie też zobaczyć jakie jest stężenie moczu - czy może lepiej było w danym momencie odpuścić i zrobić to wieczorem ☺️ osobiście w następnym cyklu kupię te same 😌

Załączniki

• IMG_20201025_155053.jpg
    IMG_20201025_155053.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 80
Odkąd skończył mi się okres. Robiłam je w bardzo różnych porach, jednak przed samą owu zaczęły jak najbardziej ciemnieć. Dla mnie ta forma była bardzo wygodna. Mogłam sobie też zobaczyć jakie jest stężenie moczu - czy może lepiej było w danym momencie odpuścić i zrobić to wieczorem ☺ osobiście w następnym cyklu kupię te same 😌
czyli wychodzi,że owulację miałaś w 24 dc :). Mi też się miesiączka przesunęła i dlatego owu będę miała dopiero na dniach :)

czyli wychodzi,że owulację miałaś w 24 dc :). Mi też się miesiączka przesunęła i dlatego owu będę miała dopiero na dniach :)
Bardzo możliwe, w tym miesiącu chyba wszystkim ta owu się przesunęła 😌 akurat owu miałam w 19 dc a na testach zapisywałam datę miesiąca nie wiem czemu tak sobie wpisywałam 😅 byłam po owu u ginekolog i ją potwierdziła zatem testy nie kłamały. Jutro powinna być @ i zaczynamy nowy cykl zobaczymy jak będzie teraz wychodzić ☺️

Bardzo możliwe, w tym miesiącu chyba wszystkim ta owu się przesunęła 😌 akurat owu miałam w 19 dc a na testach zapisywałam datę miesiąca nie wiem czemu tak sobie wpisywałam 😅 byłam po owu u ginekolog i ją potwierdziła zatem testy nie kłamały. Jutro powinna być @ i zaczynamy nowy cykl zobaczymy jak będzie teraz wychodzić ☺
a może nie przyjdzie wredna 🙈 tego Ci życzę :)

Mi w zeszłym miesiącu się opóźniła owu, w tym znów wcześniej[emoji2370]

Ciekawe co będzie za miesiąc [emoji2370][emoji23][emoji28]

reklama
Do góry