93kora
Fanka BB :)
Rzeczywiście wyraźne kreski , wolę na oczy zobaczyć zanim kupię tak już mamJa używałam facelle i całkiem ładnie mi kreski pokazywały ☺
Zobacz załącznik 1196882
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rzeczywiście wyraźne kreski , wolę na oczy zobaczyć zanim kupię tak już mamJa używałam facelle i całkiem ładnie mi kreski pokazywały ☺
Zobacz załącznik 1196882
ja właśnie używam z all i powiem Ci,że tak mnie juz drażnią,że szok. Od kiedy ich używasz? bo ja od ostatnieego dnia miesiączki i kreska testowa non stop jest raz słabsza a raz bardziej widoczna :/Ja używałam, ale dokupiłam na allegro ze względu na cenę. Gdy wyszedł mi pozytywny owu z all to wzięłam tego z Rossmanna żeby porównać i był linia była troszkę słabsza/cieńsza.
Odkąd skończył mi się okres. Robiłam je w bardzo różnych porach, jednak przed samą owu zaczęły jak najbardziej ciemnieć. Dla mnie ta forma była bardzo wygodna. Mogłam sobie też zobaczyć jakie jest stężenie moczu - czy może lepiej było w danym momencie odpuścić i zrobić to wieczorem osobiście w następnym cyklu kupię te sameja właśnie używam z all i powiem Ci,że tak mnie juz drażnią,że szok. Od kiedy ich używasz? bo ja od ostatnieego dnia miesiączki i kreska testowa non stop jest raz słabsza a raz bardziej widoczna :/
czyli wychodzi,że owulację miałaś w 24 dc . Mi też się miesiączka przesunęła i dlatego owu będę miała dopiero na dniachOdkąd skończył mi się okres. Robiłam je w bardzo różnych porach, jednak przed samą owu zaczęły jak najbardziej ciemnieć. Dla mnie ta forma była bardzo wygodna. Mogłam sobie też zobaczyć jakie jest stężenie moczu - czy może lepiej było w danym momencie odpuścić i zrobić to wieczorem ☺ osobiście w następnym cyklu kupię te same
Bardzo możliwe, w tym miesiącu chyba wszystkim ta owu się przesunęła akurat owu miałam w 19 dc a na testach zapisywałam datę miesiąca nie wiem czemu tak sobie wpisywałam byłam po owu u ginekolog i ją potwierdziła zatem testy nie kłamały. Jutro powinna być @ i zaczynamy nowy cykl zobaczymy jak będzie teraz wychodzićczyli wychodzi,że owulację miałaś w 24 dc . Mi też się miesiączka przesunęła i dlatego owu będę miała dopiero na dniach
a może nie przyjdzie wredna tego Ci życzęBardzo możliwe, w tym miesiącu chyba wszystkim ta owu się przesunęła akurat owu miałam w 19 dc a na testach zapisywałam datę miesiąca nie wiem czemu tak sobie wpisywałam byłam po owu u ginekolog i ją potwierdziła zatem testy nie kłamały. Jutro powinna być @ i zaczynamy nowy cykl zobaczymy jak będzie teraz wychodzić ☺
Mi w zeszłym miesiącu się opóźniła owu, w tym znów wcześniej[emoji2370]
Ciekawe co będzie za miesiąc [emoji2370][emoji23][emoji28]
[/QU
za miesiąć będziesz się cieszyła z 2 kresek tego Ci życzę jak i każdej z Was a przy okazji sobie