reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kropki - II kreski ❤️

Hej dziewczyny, u mnie 26dc, 11dpo. Zostały dwa dni do okresu ☺
Czuję się jak na @, chociaż brak bólu cyckow, który zawsze miałam kilka dni przed okresem. Ale jak wiadomo głowa potrafi zmienić wszelkie objawy 😁
Temperatura ciągle rośnie, tak wygląda na dzisiaj mój wykres.Zobacz załącznik 1196697
Trzymam kciuki 😘😘😘
Poczekam z testem na ciebie jak @ mnie nie nawiedzi jutro.
Ja całkiem nie obserwuję objawów w tym cyklu przez koronę 😂😂
Smaka nie mam a od wczoraj taki metaliczny posmak ale to pewnie przez zaburzenia.
Brzuch boli jak na @, cycki duże i aż tak mocno nie bolą.... No ale budzę się głodna jak nigdy 🤔

reklama
Witam w 11 dpo, 30 dc. Miałam testować jutro, ale wygrała moja ciekawość. No i wygląda na to, że raczej nic z tego 😒 spotkamy się pewnie w 4 cyklu i oby Mikołaj w tym roku przyniósł gwiazdkę ☺️ trzymam kciuki za listopadowe II kreski ❤️

Trzymam kciuki 😘😘😘
Poczekam z testem na ciebie jak @ mnie nie nawiedzi jutro.
Ja całkiem nie obserwuję objawów w tym cyklu przez koronę 😂😂
Smaka nie mam a od wczoraj taki metaliczny posmak ale to pewnie przez zaburzenia.
Brzuch boli jak na @, cycki duże i aż tak mocno nie bolą.... No ale budzę się głodna jak nigdy 🤔

ooo kochana :*
metaliczny posmak to idealny objaw ciąży :D mam szczerą nadzieję, że ten okres się u Ciebie nie pojawi!
Ja też budzę się z głodem, dzisiaj mnie ssało mega, zrobiłam śniadanie, zjadłam dwa kęsy i dupa, nie smakowało mi nic :(
Za dwa dni wszystko się okaże :)

mój test owu sprzed 10 minut , pewnie za 2 dni będzie pozytyw a mnie tak jajnik rwie. już kilka miałam wadliwych więc ... używałyście może tych z rosmanna facelle ? Bo mam zamiar je dzisiaj zakupić ;)
2020-11-04 11.24.58.jpg

reklama
mój test owu sprzed 10 minut , pewnie za 2 dni będzie pozytyw a mnie tak jajnik rwie. już kilka miałam wadliwych więc ... używałyście może tych z rosmanna facelle ? Bo mam zamiar je dzisiaj zakupić ;)
Zobacz załącznik 1196838
Ja używałam, ale dokupiłam na allegro ze względu na cenę. Gdy wyszedł mi pozytywny owu z all to wzięłam tego z Rossmanna żeby porównać i był linia była troszkę słabsza/cieńsza.
Zobacz załącznik 1196838

Do góry