reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe kropki - II kreski ❤️

Hej dziewczyny, u mnie 26dc, 11dpo. Zostały dwa dni do okresu ☺
Czuję się jak na @, chociaż brak bólu cyckow, który zawsze miałam kilka dni przed okresem. Ale jak wiadomo głowa potrafi zmienić wszelkie objawy 😁
Temperatura ciągle rośnie, tak wygląda na dzisiaj mój wykres.Zobacz załącznik 1196697
Trzymam kciuki 😘😘😘
Poczekam z testem na ciebie jak @ mnie nie nawiedzi jutro.
Ja całkiem nie obserwuję objawów w tym cyklu przez koronę 😂😂
Smaka nie mam a od wczoraj taki metaliczny posmak ale to pewnie przez zaburzenia.
Brzuch boli jak na @, cycki duże i aż tak mocno nie bolą.... No ale budzę się głodna jak nigdy 🤔

reklama
Witam w 11 dpo, 30 dc. Miałam testować jutro, ale wygrała moja ciekawość. No i wygląda na to, że raczej nic z tego 😒 spotkamy się pewnie w 4 cyklu i oby Mikołaj w tym roku przyniósł gwiazdkę ☺️ trzymam kciuki za listopadowe II kreski ❤️

Trzymam kciuki 😘😘😘
Poczekam z testem na ciebie jak @ mnie nie nawiedzi jutro.
Ja całkiem nie obserwuję objawów w tym cyklu przez koronę 😂😂
Smaka nie mam a od wczoraj taki metaliczny posmak ale to pewnie przez zaburzenia.
Brzuch boli jak na @, cycki duże i aż tak mocno nie bolą.... No ale budzę się głodna jak nigdy 🤔

ooo kochana :*
metaliczny posmak to idealny objaw ciąży :D mam szczerą nadzieję, że ten okres się u Ciebie nie pojawi!
Ja też budzę się z głodem, dzisiaj mnie ssało mega, zrobiłam śniadanie, zjadłam dwa kęsy i dupa, nie smakowało mi nic :(
Za dwa dni wszystko się okaże :)

mój test owu sprzed 10 minut , pewnie za 2 dni będzie pozytyw a mnie tak jajnik rwie. już kilka miałam wadliwych więc ... używałyście może tych z rosmanna facelle ? Bo mam zamiar je dzisiaj zakupić ;)
2020-11-04 11.24.58.jpg

reklama
mój test owu sprzed 10 minut , pewnie za 2 dni będzie pozytyw a mnie tak jajnik rwie. już kilka miałam wadliwych więc ... używałyście może tych z rosmanna facelle ? Bo mam zamiar je dzisiaj zakupić ;)
Zobacz załącznik 1196838
Ja używałam, ale dokupiłam na allegro ze względu na cenę. Gdy wyszedł mi pozytywny owu z all to wzięłam tego z Rossmanna żeby porównać i był linia była troszkę słabsza/cieńsza.
Zobacz załącznik 1196838

Do góry