reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kropki - II kreski ❤️

Kurczę aż zazdroszczę normalnie. Szkoda że tak mało jest takich lekarzy [emoji2955]
A jak u Ciebie pomiary temp? Był w końcu skok ?
Jest skok ale mały 🤷‍♀️ choć jak robiłam symulacje do dla aplikacji wystarczający do wyznaczenia owu. I tak się Pobawiłam w symulacje całego tego cyklu i wyszło mi, że owu mogłam mieć w 12dc, w 14dc, I teraz w 18dc 😂 wzięłam pod uwagę wszystkie notatki i co mogło wpłynąć na wyższa i tak jakoś mi wyszło 😂 także @ może być za 4/5 dni lub 6/7 dni bądź 10/11 😂 no ale dla aplikacji owu wyjdzie w 18dc czyli teoretycznie jestem w 2dpo 🤷‍♀️

reklama
Super gratulacje i spokojnych nudnych oczekiwan [emoji8] w którym dniu cyklu wyszedł ci test pozytywny i jak długie masz cykle ?Okropne przeżycie miałaś, coś strasznego ale życzę Ci byś teraz ujrzała piękne dwie kreseczki a ciąża przebiegała książkowo i nudno, a poród ekspresowo [emoji8] staracie się o pierwsze maleństwo?Zazdroszczę takiego lekarza, każdy powinien mieć takie podejście.

Iga i Nina są z nami tam u góry 👼🏻👼🏻 W 20 tc były już całkiem dużymi dzieciaczkami.
Ale jeśli nie liczyć Naszych aniołków to tak o pierwsze dzieciątko 👶🏻
plan był o pierwsze i jedyne ale teraz po tym wszystkim to chyba jednak nie o jedyne ;)

wtedy to był pierwszy cykl teraz po poronieniu również pierwszy ale naczytałam się ze po poronieniu organizm 3 miesiące czuje jeszcze ze był w ciąży wiec jest większe prawdopodobieństwo powodzenia ✊🏻

Jest skok ale mały [emoji2368] choć jak robiłam symulacje do dla aplikacji wystarczający do wyznaczenia owu. I tak się Pobawiłam w symulacje całego tego cyklu i wyszło mi, że owu mogłam mieć w 12dc, w 14dc, I teraz w 18dc [emoji23] wzięłam pod uwagę wszystkie notatki i co mogło wpłynąć na wyższa i tak jakoś mi wyszło [emoji23] także @ może być za 4/5 dni lub 6/7 dni bądź 10/11 [emoji23] no ale dla aplikacji owu wyjdzie w 18dc czyli teoretycznie jestem w 2dpo [emoji2368]

Może te kwiaty i serenady wyczekujące komórki tak ją zwaliły z nóg ze zapomniała wcisnąć guzik „+0,2C” [emoji2368]

Może te kwiaty i serenady wyczekujące komórki tak ją zwaliły z nóg ze zapomniała wcisnąć guzik „+0,2C”
emoji2368.png
I zapomniała wcisnąć guzik od początku cyklu"obniż o 0,2" 😂 to ale zabalowala 😂

Czy chcesz nam napisać co się stało że małe aniołki poszly do nieba ?[emoji24]
Iga i Nina są z nami tam u góry [emoji1356][emoji1356] W 20 tc były już całkiem dużymi dzieciaczkami.
Ale jeśli nie liczyć Naszych aniołków to tak o pierwsze dzieciątko [emoji1348][emoji173]
plan był o pierwsze i jedyne ale teraz po tym wszystkim to chyba jednak nie o jedyne ;)

wtedy to był pierwszy cykl teraz po poronieniu również pierwszy ale naczytałam się ze po poronieniu organizm 3 miesiące czuje jeszcze ze był w ciąży wiec jest większe prawdopodobieństwo powodzenia [emoji1307]

reklama
Do góry