reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe kropki - II kreski ❤️

Kurczę aż zazdroszczę normalnie. Szkoda że tak mało jest takich lekarzy [emoji2955]
A jak u Ciebie pomiary temp? Był w końcu skok ?
Jest skok ale mały 🤷‍♀️ choć jak robiłam symulacje do dla aplikacji wystarczający do wyznaczenia owu. I tak się Pobawiłam w symulacje całego tego cyklu i wyszło mi, że owu mogłam mieć w 12dc, w 14dc, I teraz w 18dc 😂 wzięłam pod uwagę wszystkie notatki i co mogło wpłynąć na wyższa i tak jakoś mi wyszło 😂 także @ może być za 4/5 dni lub 6/7 dni bądź 10/11 😂 no ale dla aplikacji owu wyjdzie w 18dc czyli teoretycznie jestem w 2dpo 🤷‍♀️

reklama
Super gratulacje i spokojnych nudnych oczekiwan [emoji8] w którym dniu cyklu wyszedł ci test pozytywny i jak długie masz cykle ?Okropne przeżycie miałaś, coś strasznego ale życzę Ci byś teraz ujrzała piękne dwie kreseczki a ciąża przebiegała książkowo i nudno, a poród ekspresowo [emoji8] staracie się o pierwsze maleństwo?Zazdroszczę takiego lekarza, każdy powinien mieć takie podejście.

Iga i Nina są z nami tam u góry 👼🏻👼🏻 W 20 tc były już całkiem dużymi dzieciaczkami.
Ale jeśli nie liczyć Naszych aniołków to tak o pierwsze dzieciątko 👶🏻
plan był o pierwsze i jedyne ale teraz po tym wszystkim to chyba jednak nie o jedyne ;)

wtedy to był pierwszy cykl teraz po poronieniu również pierwszy ale naczytałam się ze po poronieniu organizm 3 miesiące czuje jeszcze ze był w ciąży wiec jest większe prawdopodobieństwo powodzenia ✊🏻

Jest skok ale mały [emoji2368] choć jak robiłam symulacje do dla aplikacji wystarczający do wyznaczenia owu. I tak się Pobawiłam w symulacje całego tego cyklu i wyszło mi, że owu mogłam mieć w 12dc, w 14dc, I teraz w 18dc [emoji23] wzięłam pod uwagę wszystkie notatki i co mogło wpłynąć na wyższa i tak jakoś mi wyszło [emoji23] także @ może być za 4/5 dni lub 6/7 dni bądź 10/11 [emoji23] no ale dla aplikacji owu wyjdzie w 18dc czyli teoretycznie jestem w 2dpo [emoji2368]

Może te kwiaty i serenady wyczekujące komórki tak ją zwaliły z nóg ze zapomniała wcisnąć guzik „+0,2C” [emoji2368]

Może te kwiaty i serenady wyczekujące komórki tak ją zwaliły z nóg ze zapomniała wcisnąć guzik „+0,2C”
emoji2368.png
I zapomniała wcisnąć guzik od początku cyklu"obniż o 0,2" 😂 to ale zabalowala 😂

Czy chcesz nam napisać co się stało że małe aniołki poszly do nieba ?[emoji24]
Iga i Nina są z nami tam u góry [emoji1356][emoji1356] W 20 tc były już całkiem dużymi dzieciaczkami.
Ale jeśli nie liczyć Naszych aniołków to tak o pierwsze dzieciątko [emoji1348][emoji173]
plan był o pierwsze i jedyne ale teraz po tym wszystkim to chyba jednak nie o jedyne ;)

wtedy to był pierwszy cykl teraz po poronieniu również pierwszy ale naczytałam się ze po poronieniu organizm 3 miesiące czuje jeszcze ze był w ciąży wiec jest większe prawdopodobieństwo powodzenia [emoji1307]

reklama
Do góry