reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kropki - II kreski ❤️

Któraś z Was ma doświadczenie z castangusem? Z moich obserwacji wynika ze wydłuży mi ten cykl. Jest to pierwszy cykl z tymi tabletkami.
Ja łykałam poprzedni cykl.. W tym nie kupiłam i nie stosowałam.. Ale poprzedni przyspieszył mi owulacje i 🐵pojawiła się 3 dni szybciej, cykl był krótszy..

reklama
Dziękuję [emoji3590] Oby było wszystko dobrze, trzymam kciuki za jak najszybsze dwie kreski [emoji6]
To teraz spokojnych 8 miesięcy, bo jeden już masz za sobą [emoji3531]
Zobaczymy jak to będzie u mnie.. Zapisałam się od razu na wizytę z usg tarczycy więc zobaczymy co tam się dzieje.

Ja łykałam poprzedni cykl.. W tym nie kupiłam i nie stosowałam.. Ale poprzedni przyspieszył mi owulacje i 🐵pojawiła się 3 dni szybciej, cykl był krótszy..
Nie robiłam testów ani nie mierzyłam temp, ale wydaje mi się, ze miałam owulacje w 21dc 😱 obym jednak się myliła!

Ostatnia edycja:
A jak długie masz cykle?
Dziewczyny czy wy dostalyscie te tabletki normalnie w aptece czy przez Internet zamawialyscir ?
Brałam kiedyś i nigdy mi cyklu nie wydłużył, raczej przyspieszał owu i cykl był normalny [emoji2368]
Ok zapomniałam ze ja w aptece pytałam o agnus castus I panie robiły wielkie oczy a może ten castagus to trochę co innego i bardziej dostępne

A jak długie masz cykle?
Dziewczyny czy wy dostalyscie te tabletki normalnie w aptece czy przez Internet zamawialyscir ?
Ok zapomniałam ze ja w aptece pytałam o agnus castus I panie robiły wielkie oczy a może ten castagus to trochę co innego i bardziej dostępne
Castagnus6jest ziolowy6i powinien być dostępny od ręki. Bierze się go przez 3 miesiące codziennie I trzeba zrobić przerwę 😊
Ja mam cykle zazwyczaj 25/26 dni I owu w okolicach 12/13,a teraz to jakiś kosmos. I jeszcze temp spadła mi tylko na 1 dzień okresu I wróciła do wyższych 🤷‍♀️

A ten cykl bez castagnusa? Może dlatego ten problem z owulacja?
Castagnus6jest ziolowy6i powinien być dostępny od ręki. Bierze się go przez 3 miesiące codziennie I trzeba zrobić przerwę [emoji4]
Ja mam cykle zazwyczaj 25/26 dni I owu w okolicach 12/13,a teraz to jakiś kosmos. I jeszcze temp spadła mi tylko na 1 dzień okresu I wróciła do wyższych [emoji2368]

reklama
Poczekaj do terminu 🐵 i będziesz wiedzieć czy był tak jak powiem czy nie...
Tak tez zrobię. Najwyżej rzucę je w k
A jak długie masz cykle?
normalnie w aptece, od ręki

Do góry