Ja łykałam poprzedni cykl.. W tym nie kupiłam i nie stosowałam.. Ale poprzedni przyspieszył mi owulacje i pojawiła się 3 dni szybciej, cykl był krótszy..Któraś z Was ma doświadczenie z castangusem? Z moich obserwacji wynika ze wydłuży mi ten cykl. Jest to pierwszy cykl z tymi tabletkami.
reklama
claudii
Fanka BB :)
Dziękuję [emoji3590] Oby było wszystko dobrze, trzymam kciuki za jak najszybsze dwie kreski [emoji6]
To teraz spokojnych 8 miesięcy, bo jeden już masz za sobą [emoji3531]
Zobaczymy jak to będzie u mnie.. Zapisałam się od razu na wizytę z usg tarczycy więc zobaczymy co tam się dzieje.
coca
Któraś z Was ma doświadczenie z castangusem? Z moich obserwacji wynika ze wydłuży mi ten cykl. Jest to pierwszy cykl z tymi tabletkami.
Wydaje mi się ze któreś dziewczyny na staraczkach o nim kiedyś pisały.
HeraUnique
Brałam kiedyś i nigdy mi cyklu nie wydłużył, raczej przyspieszał owu i cykl był normalnyKtóraś z Was ma doświadczenie z castangusem? Z moich obserwacji wynika ze wydłuży mi ten cykl. Jest to pierwszy cykl z tymi tabletkami.
monnkej
Nie robiłam testów ani nie mierzyłam temp, ale wydaje mi się, ze miałam owulacje w 21dc obym jednak się myliła!Ja łykałam poprzedni cykl.. W tym nie kupiłam i nie stosowałam.. Ale poprzedni przyspieszył mi owulacje i pojawiła się 3 dni szybciej, cykl był krótszy..
Ostatnia edycja:
Poczekaj do terminu i będziesz wiedzieć czy był tak jak powiem czy nie...Nie robiłam testów ani nie mierzyłam temp, ale wydaje mi się, ze miałam owulacje w 23dc obym jednak się myliła!
Mecenasowa27
A jak długie masz cykle?
Dziewczyny czy wy dostalyscie te tabletki normalnie w aptece czy przez Internet zamawialyscir ?
Dziewczyny czy wy dostalyscie te tabletki normalnie w aptece czy przez Internet zamawialyscir ?
Ok zapomniałam ze ja w aptece pytałam o agnus castus I panie robiły wielkie oczy a może ten castagus to trochę co innego i bardziej dostępneBrałam kiedyś i nigdy mi cyklu nie wydłużył, raczej przyspieszał owu i cykl był normalny [emoji2368]
HeraUnique
Castagnus6jest ziolowy6i powinien być dostępny od ręki. Bierze się go przez 3 miesiące codziennie I trzeba zrobić przerwęA jak długie masz cykle?
Ok zapomniałam ze ja w aptece pytałam o agnus castus I panie robiły wielkie oczy a może ten castagus to trochę co innego i bardziej dostępne
Ja mam cykle zazwyczaj 25/26 dni I owu w okolicach 12/13,a teraz to jakiś kosmos. I jeszcze temp spadła mi tylko na 1 dzień okresu I wróciła do wyższych
Mecenasowa27
A ten cykl bez castagnusa? Może dlatego ten problem z owulacja?
Castagnus6jest ziolowy6i powinien być dostępny od ręki. Bierze się go przez 3 miesiące codziennie I trzeba zrobić przerwę [emoji4]
Ja mam cykle zazwyczaj 25/26 dni I owu w okolicach 12/13,a teraz to jakiś kosmos. I jeszcze temp spadła mi tylko na 1 dzień okresu I wróciła do wyższych [emoji2368]
reklama
monnkej
Tak tez zrobię. Najwyżej rzucę je w kPoczekaj do terminu i będziesz wiedzieć czy był tak jak powiem czy nie...
normalnie w aptece, od rękiA jak długie masz cykle?
Ok zapomniałam ze ja w aptece pytałam o agnus castus I panie robiły wielkie oczy a może ten castagus to trochę co innego i bardziej dostępne
Podziel się: