reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kropki - II kreski ❤️

reklama
Jeśli ten cykl okaże się nie owocny, to wypróbuje jeszcze ten olej i tego ananasa 🍍wina w tym cyklu to wypiłam tyle całkowicie nieświadomie 😅 oby jednak listopad był owocny dla nas wszystkich 💪
No nie wiem mi się już ten ananas zbrzydł 🙈🙈 dwa razy jadłam po owu jeszcze 4 dni do @ choć nie wiem bo te cykle zwariowały...

No nie wiem mi się już ten ananas zbrzydł 🙈🙈 dwa razy jadłam po owu jeszcze 4 dni do @ choć nie wiem bo te cykle zwariowały...
U mnie też za 4 dni @ oby nie było 😁 na zaś wolę sobie przygotować plan działania na kolejny miesiąc. Ananasa akurat bardzo lubię więc nie będzie z tym problemu. Przeglądam czy może kupić jakieś inne wit. Dla siebie albo męża ale większość ma za małe dawki 🙄

Dzień dobry i deszczowy wszystkim :) ! Ja dziś 26dc, czyli dziś powinna przyjść @. Zrobiłam test o czułości 25 - biel bielą pogania niestety (taaaa ja i moje wcześniejsze przeczucie, że będzie fantastycznie). Za to szykuje mi się okres życia, dawno nie miałam takich boleści brzucha, a cyce ogniem palą 😂 . No nic, czekam więc sobie i kolejne testowanie pewnie na początku grudnia wypadnie, także Lisa, ramię w ramię z Tobą ;)

reklama
Do góry