reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe kropki - II kreski ❤️

reklama
Jeśli ten cykl okaże się nie owocny, to wypróbuje jeszcze ten olej i tego ananasa 🍍wina w tym cyklu to wypiłam tyle całkowicie nieświadomie 😅 oby jednak listopad był owocny dla nas wszystkich 💪
No nie wiem mi się już ten ananas zbrzydł 🙈🙈 dwa razy jadłam po owu jeszcze 4 dni do @ choć nie wiem bo te cykle zwariowały...

No nie wiem mi się już ten ananas zbrzydł 🙈🙈 dwa razy jadłam po owu jeszcze 4 dni do @ choć nie wiem bo te cykle zwariowały...
U mnie też za 4 dni @ oby nie było 😁 na zaś wolę sobie przygotować plan działania na kolejny miesiąc. Ananasa akurat bardzo lubię więc nie będzie z tym problemu. Przeglądam czy może kupić jakieś inne wit. Dla siebie albo męża ale większość ma za małe dawki 🙄

Dzień dobry i deszczowy wszystkim :) ! Ja dziś 26dc, czyli dziś powinna przyjść @. Zrobiłam test o czułości 25 - biel bielą pogania niestety (taaaa ja i moje wcześniejsze przeczucie, że będzie fantastycznie). Za to szykuje mi się okres życia, dawno nie miałam takich boleści brzucha, a cyce ogniem palą 😂 . No nic, czekam więc sobie i kolejne testowanie pewnie na początku grudnia wypadnie, także Lisa, ramię w ramię z Tobą ;)

reklama
Do góry