reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kropki - II kreski ❤️

reklama
Ja nie wiem kiedy będę testować bo ciągle mi się przesuwa 🙄 wciąż czekam na skok 🥴 ten cykl jest dziwny, więc nie zdziwi6mnie jak będzie bez owu 🧐

Ja umówiłam się na wizytę u endo na 19 listopada.. Także zostaje mi czekać na wizytę, będzie ona przed owu, także zobaczymy..
Wyniki zrobię jakoś 16.11 i zobacze co one pokażą.. Ale powiem Wam, że jestem mega pozytywnie nastawiona..

Mi sie trochę przybrało na eutyroxie pomimo tego że powinno się niby chudnąć [emoji28] ale jeżeli chodzi o spanie to miałam odwrotnie, zdecydowanie później chodziłam spać. U mnie pojawił się pozytywny test po 5 miesiącach od pierwszej tabletki :) oby u Ciebie szybciej poszło [emoji3590][emoji3590]
Po tych tabletkach to więcej śpię i więcej jem.. Jestem większym spiochem jak byłam..
Teraz już na spokojnie do tego podchodzę, jak nie ten miesiąc to po nowym roku się zaczniemy starać.. Kiedyś w końcu będzie zielone światło..

Mi sie trochę przybrało na eutyroxie pomimo tego że powinno się niby chudnąć [emoji28] ale jeżeli chodzi o spanie to miałam odwrotnie, zdecydowanie później chodziłam spać. U mnie pojawił się pozytywny test po 5 miesiącach od pierwszej tabletki :)
To teraz spokojnych 8 miesięcy, bo jeden już masz za sobą ♥️
Zobaczymy jak to będzie u mnie.. Zapisałam się od razu na wizytę z usg tarczycy więc zobaczymy co tam się dzieje.

reklama
Któraś z Was ma doświadczenie z castangusem? Z moich obserwacji wynika ze wydłuży mi ten cykl. Jest to pierwszy cykl z tymi tabletkami.

Do góry