reklama
HeraUnique
Fanka BB :)
Ja nie wiem kiedy będę testować bo ciągle mi się przesuwa wciąż czekam na skok ten cykl jest dziwny, więc nie zdziwi6mnie jak będzie bez owu
Poczekamy spokojnie..Ja nie wiem kiedy będę testować bo ciągle mi się przesuwa wciąż czekam na skok ten cykl jest dziwny, więc nie zdziwi6mnie jak będzie bez owu
claudii
Nastawienie jest najważniejsze [emoji3590]
Ja umówiłam się na wizytę u endo na 19 listopada.. Także zostaje mi czekać na wizytę, będzie ona przed owu, także zobaczymy..
Wyniki zrobię jakoś 16.11 i zobacze co one pokażą.. Ale powiem Wam, że jestem mega pozytywnie nastawiona..
Po tych tabletkach to więcej śpię i więcej jem.. Jestem większym spiochem jak byłam..Nastawienie jest najważniejsze [emoji3590]
Teraz już na spokojnie do tego podchodzę, jak nie ten miesiąc to po nowym roku się zaczniemy starać.. Kiedyś w końcu będzie zielone światło..
claudii
Mi sie trochę przybrało na eutyroxie pomimo tego że powinno się niby chudnąć [emoji28] ale jeżeli chodzi o spanie to miałam odwrotnie, zdecydowanie później chodziłam spać. U mnie pojawił się pozytywny test po 5 miesiącach od pierwszej tabletki oby u Ciebie szybciej poszło [emoji3590][emoji3590]
Po tych tabletkach to więcej śpię i więcej jem.. Jestem większym spiochem jak byłam..
Teraz już na spokojnie do tego podchodzę, jak nie ten miesiąc to po nowym roku się zaczniemy starać.. Kiedyś w końcu będzie zielone światło..
To teraz spokojnych 8 miesięcy, bo jeden już masz za sobąMi sie trochę przybrało na eutyroxie pomimo tego że powinno się niby chudnąć [emoji28] ale jeżeli chodzi o spanie to miałam odwrotnie, zdecydowanie później chodziłam spać. U mnie pojawił się pozytywny test po 5 miesiącach od pierwszej tabletki
Zobaczymy jak to będzie u mnie.. Zapisałam się od razu na wizytę z usg tarczycy więc zobaczymy co tam się dzieje.
reklama
Podziel się: