reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe kropki - II kreski ❤️

reklama
Ja nie wiem kiedy będę testować bo ciągle mi się przesuwa 🙄 wciąż czekam na skok 🥴 ten cykl jest dziwny, więc nie zdziwi6mnie jak będzie bez owu 🧐

Ja umówiłam się na wizytę u endo na 19 listopada.. Także zostaje mi czekać na wizytę, będzie ona przed owu, także zobaczymy..
Wyniki zrobię jakoś 16.11 i zobacze co one pokażą.. Ale powiem Wam, że jestem mega pozytywnie nastawiona..

Mi sie trochę przybrało na eutyroxie pomimo tego że powinno się niby chudnąć [emoji28] ale jeżeli chodzi o spanie to miałam odwrotnie, zdecydowanie później chodziłam spać. U mnie pojawił się pozytywny test po 5 miesiącach od pierwszej tabletki :) oby u Ciebie szybciej poszło [emoji3590][emoji3590]
Po tych tabletkach to więcej śpię i więcej jem.. Jestem większym spiochem jak byłam..
Teraz już na spokojnie do tego podchodzę, jak nie ten miesiąc to po nowym roku się zaczniemy starać.. Kiedyś w końcu będzie zielone światło..

Mi sie trochę przybrało na eutyroxie pomimo tego że powinno się niby chudnąć [emoji28] ale jeżeli chodzi o spanie to miałam odwrotnie, zdecydowanie później chodziłam spać. U mnie pojawił się pozytywny test po 5 miesiącach od pierwszej tabletki :)
To teraz spokojnych 8 miesięcy, bo jeden już masz za sobą ♥️
Zobaczymy jak to będzie u mnie.. Zapisałam się od razu na wizytę z usg tarczycy więc zobaczymy co tam się dzieje.

reklama
Któraś z Was ma doświadczenie z castangusem? Z moich obserwacji wynika ze wydłuży mi ten cykl. Jest to pierwszy cykl z tymi tabletkami.

Do góry