reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe kropki - II kreski ❤️

reklama
Dzięki, jeśli w tym cyklu się nie udało to najwyżej od następnego pójdę kupić. Bo wcześniej jak pytałam o agnus castus to wielkie oczy, ale to faktycznie powinno być stacjonarnie w aptekach bo nawet w gemini mi pokazuje. Powiedz mi jeszcze kochana czy jak cos to brać od pierwszego dnia cyklu ? Czy nie ma znaczenia od którego dnia znaczne ?
Tak tez zrobię. Najwyżej rzucę je w k

normalnie w aptece, od ręki

Dzięki, jeśli w tym cyklu się nie udało to najwyżej od następnego pójdę kupić. Bo wcześniej jak pytałam o agnus castus to wielkie oczy, ale to faktycznie powinno być stacjonarnie w aptekach bo nawet w gemini mi pokazuje. Powiedz mi jeszcze kochana czy jak cos to brać od pierwszego dnia cyklu ? Czy nie ma znaczenia od którego dnia znaczne ?
Powinno się brać cały cykl, ale jak zaczniesz 3dc to się nic nie stanie 😉

W mojej aptece tez nie wiedział na początku o co mi chodzi 😅Jak już planujesz go zakupić to zacznij od 1:)

Tak czytam dziewczyny o tych wszystkich "wspomagaczach" i pierwsze słyszę 😅 do tej pory słyszałam jedynie o oleju z wiesiołka 😁 zastanawiam się nad kupnem, macie jakiś konkretnie do polecenia? Albo jakieś inne rzeczy, którymi warto się wspomóc podczas starania? ☺️

Tak czytam dziewczyny o tych wszystkich "wspomagaczach" i pierwsze słyszę [emoji28] do tej pory słyszałam jedynie o oleju z wiesiołka [emoji16] zastanawiam się nad kupnem, macie jakiś konkretnie do polecenia? Albo jakieś inne rzeczy, którymi warto się wspomóc podczas starania? [emoji3526]

Olej z wiesiołka ma działać na śluz. Jeśli nie masz ze śluzem problemu nie ma potrzeby brania moim zdaniem [emoji6] krążą historie o ananasie na zagnieżdżenie i czerwonym winie na endometrium. Ja się narazie zamykam w zalecanych suplementach [emoji6]

Ja w udanym cyklu bralam olej z wiesiołka w kapsułkach do owu(ja wzięłam jakieś z allegro), pregna start, ananas od 6dpo koniecznie ze środkiem (ja sobie robiłam smoothie), jednorazowo wypiłam czerwone winko na endometrium, a dla faceta Libimen i jakieś męskie witaminki np testomag no i sporo Witaminy C i D dla obojga [emoji6] no i wspomaganie się testami owu żeby określić mniej więcej owu i wiedzieć kiedy dać z siebie wszystko[emoji4] + dobre myślenie i spokój to najważniejsze [emoji3590] powodzenia!
Tak czytam dziewczyny o tych wszystkich "wspomagaczach" i pierwsze słyszę [emoji28] do tej pory słyszałam jedynie o oleju z wiesiołka [emoji16] zastanawiam się nad kupnem, macie jakiś konkretnie do polecenia? Albo jakieś inne rzeczy, którymi warto się wspomóc podczas starania? [emoji3526]

Ja w udanym cyklu bralam olej z wiesiołka w kapsułkach do owu(ja wzięłam jakieś z allegro), pregna start, ananas od 6dpo koniecznie ze środkiem (ja sobie robiłam smoothie), jednorazowo wypiłam czerwone winko na endometrium, a dla faceta Libimen i jakieś męskie witaminki np testomag no i sporo Witaminy C i D dla obojga [emoji6] no i wspomaganie się testami owu żeby określić mniej więcej owu i wiedzieć kiedy dać z siebie wszystko[emoji4] + dobre myślenie i spokój to najważniejsze [emoji3590] powodzenia!
Jeśli ten cykl okaże się nie owocny, to wypróbuje jeszcze ten olej i tego ananasa 🍍wina w tym cyklu to wypiłam tyle całkowicie nieświadomie 😅 oby jednak listopad był owocny dla nas wszystkich 💪

reklama
Hej dziewczyny :) u mnie dzis 27dc.. @ niby za 2 dni i coś tak czuję że będzie na czas albo i wcześniej bo już mnie tak cycki bolą 😝 a tak poza tym wszystko okej właśnie wróciłam z pracy i relaksik.. :) co u Was?

Do góry