reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kropki - II kreski ❤️

Ani jedno ani drugie nie jest wiarygodne [emoji2368] testy owu przepowiadają, że będzie owu, ale nie musi jej być. Temp mówi, że owu była, ale nie znaczy, że na 100%[emoji2272] testów owu nie robię, co któryś cykl idę na monitoring [emoji2368]

Jak to mówią, owulacje na 100% potwierdza ciąża [emoji16] my dysponujemy tylko poszlakami [emoji16]

reklama
Cześć dziewczyny 👭..
Gratulacje dla ciężarówek.. Wy jutro zaczynacie swój wątek i to będzie Wasz czas i Wasze piękne ⏸️ kreski.. Trzymam za Was mocno kciuki..

Ja dopiero w czwartek ale też nie wiem czy coś wyjdzie 🤔 od trzech dni mam bóle podbrzusza 🙄 za to dwie noce z rzędu śniły mi się dwie kreski, może jakiś sen proroczy 😁

Ja dopiero w czwartek ale też nie wiem czy coś wyjdzie 🤔 od trzech dni mam bóle podbrzusza 🙄 za to dwie noce z rzędu śniły mi się dwie kreski, może jakiś sen proroczy 😁

A u mnie zero jakichkolwiek objawów. Oprócz tego, że czuje się gruba i brzydka tak jak przed @. I małe humorki w stronę starego ale w sumie do niego humorki to mam przez cały miesiąc 😂
Podbrzusze pobolewało mnie od 3dpo do 7dpo.

reklama
Do góry