Mecenasowa27
Fanka BB :)
No to kurczę też tak robię [emoji848][emoji2955]Ja robiłam zawsze zdjęcie prostopadle do testu, z lampa lub ewentualnie przy dobrym oświetleniu (na parapecie). Korzystałam z funkcji automatycznej ale często robiłam zdjęcie i je lądowałem do apki ręcznie, pilnowałam, żeby kreski były tak jak na wzorniki. Napewno się uda w końcu!
No niestety tylko zdjęcia tutaj można. Hmm a w wiadomości prywatnej? Może tak się da?[mention]Mecenasowa27 [/mention] kurde nagrałam filmik jak to robię ale tu się nie da dodać [emoji23][emoji23]
Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło... będziesz mogła ten czas wykorzystać na przygotowanie się do starań, dieta suplementy itp i może później uda się za pierwszym razemJa na testach jeszcze się nie znam, ale na to wychodzi, że dobrze, że są, o ile faktycznie się przesunęła. W każdym bądź razie owocnych starań
I bardzo dobrze, odpoczynek psychiczny na pewno dobrze Ci zrobił.
Ja się trochę podłamałam, jestem na samym początku starań, w tym cyklu mieliśmy zacząć się starać, w nasz ślub cywilny dokładnie za tydzień, a ten cholerny covid pozmieniał i popsuł nam wszystko.. mieliśmy ślub kościelny na 02.01.21, więc spokojnie mogłabym być w ciąży, brzuszka nie byłoby aż tak widać.. a tu przełożyliśmy na 03.07.21 i gdyby tak udało się za pierwszym razem byłabym w 9 miesiącu.. na początku, że jakoś to przeżyjemy, a teraz to tak słabo iść do ołtarza z takim dużym brzuchem, problem z sukienką, bo już jest w trakcie szycia... dlatego pewnie opóźnimy to miesiąc, tak aby w razie czego była końcówka 7 miesiąca, początek 8.. wiem, że nie możemy sobie tak zaplanować, ale no myślę o najszybszej opcji i trochę przykro, bo się już nastawiłam, a tu klapa... no ale trzeba będzie poświęcić te miesiące nad poprawieniem stylu życia i przygotowaniach...
Z drugiej strony 6 listopada mam też umówioną wizytę u endo.. 3 lata temu brałam eutyrox przed kilka miesięcy, bo miałam tsh około 4 i podejrzenie niedoczynności, przez 2 lata później utrzymywała się do poziomu 1,5 a teraz podskoczyła w ciągu dwóch miesięcy do 2,5.. i mój metabolizm działa inaczej, więc wolę to sprawdzić..
No właśnie nie ma co planować. My chcieliśmy 3 lata różnicy maksymalnie, mój synek jest z mają i z nim starania zaczęliśmy w lipcu, teraz przy tych staraniach tabletki odstawiłam z końcem lipca po skończonym opakowaniu i miałam nadzieję że uda się tak szybko zająć jak z synkiem i drugi maluch będzie też majowy ale niestety.. pierwszy starania trwały 2 cykle, teraz zaczęliśmy 4 cyklNie martw się nie potrzebie na zapas, nie ważne kiedy się uda to będzie super. Trzeba mieć pozytywne nastawienie. My na początku chcieliśmy mieć dziecko w maju bo oboje jesteśmy z mężem z maja ale się nie udało, później myślałam, że może akurat będzie super jak będę w ciąży na rocznicę ślubu ale też nie wyszło, teraz mam cichą nadzieję, że na Boże Narodzenie uda się być w końcu w ciąży ale nie ważne kiedy ważne żeby udało i wszystko było w porządku a później wszystko samo się ułoży [emoji18]
Robisz testy? U mnie też owulacja powinna być jutro a testy cały czas negatywne. Wczoraj trochę pobolewalo podbrzusze i jajnik, ale testy negatywne, szyjka nisko. Także też albo się owu przesunela albo bezowuJa powinnam mieć owulację dziś, niestety zero objawow. Więc pewnie cykl bezowulacyjny. Chyba że przesunie się.