reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe kropki - II kreski ❤️

Wiele dziewczyn przykleja do kartki, ja tez tak robiłam [emoji16] niektóre nawet wykres temperatur rysują ręcznie [emoji4] zgodnie z tego rodzaju wykresami [emoji116] poziom LH powinien malec po szczycie wiec jest to zupełnie normalne [emoji4] i jak widać szczyt jest tuż przed owu [emoji4] jak coś to pisz, pytaj, myśle, ze niebawem sporo dziewczyn ze staraczek będzie tu częściej zaglądać same czekając na swoje testowanie. Wiele z nich stara się już dłuższy czas, wiec maja sporo wiedzy i mogą dobrze doradzić [emoji3526] trzymam za Ciebie kciuki! I jakby co zapraszam na staraczki również [emoji16]

Zobacz załącznik 1190771
Hehe to może nie jest ze mną tak źle 😁
Mam taką nadzieję, lubię tu sobie wieczorami z kimś popisac/poczytac i też sporo już się dowiedziałam dzięki temu forum, także fajnie, w razie potrzeby napewno skorzystam 🙂
Dziękuję i z wzajemnoscia! Chętnie zajrzę i tam, miłego wieczorku!😊

reklama
Hehe to może nie jest ze mną tak źle [emoji16]
Mam taką nadzieję, lubię tu sobie wieczorami z kimś popisac/poczytac i też sporo już się dowiedziałam dzięki temu forum, także fajnie, w razie potrzeby napewno skorzystam [emoji846]
Dziękuję i z wzajemnoscia! Chętnie zajrzę i tam, miłego wieczorku![emoji4]

Dzięki i wzajemnie! Koniecznie zajrzyj. Fajne tam dziewczyny są i wszystkie dążą do tego samego celu. Są takie do starają się od lat, są takie co dopiero zaczęły, wszystkie się wzajemnie wspierają! Tu będzie gęściej w listopadzie, ale tez temat nakierunkowany głównie testy [emoji6] a tam dużo o procesie się mówi [emoji16]

Aniu, u Ciebie teraz chyba będzie najlepszy czas na działanie :) ?

U mnie cykle są dość długie, 30 dni, płodne wypadają mniej wiecej w połowie, chciałabym to dokładniej sprawdzić. Kalendarz owulacji wskazuje, że ta ma się pojawić 28 października. Zobaczymy jak to będzie, dopiero się zagłębiem w ten temat. 8-)

reklama
HIMOCYSTEINA
Odebrałam wyniki homocysteina i norma to 5-12 a ja mam 10.2.
Niby w normie ale wysoki wynik. Czytałam, że może to być mutacja genu mthfr... Czy któraś miała podobny wynik homocysteiny?

Do góry