reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe kropki - II kreski ❤️

Czyli trzymamy kciuki za ślub kościelny połączony z chrzcinami :D ! Planuję zrobić test około 06.11 :) jeśli się uda, to super, jeśli będzie biochemiczna, to wolę o tym nie wiedzieć, jeśli się nie uda, to będziemy się dalej starać. Ale znając siebie, to około 30.10 nie będę mogła już usiedzieć ;). To pierwszy cykl starań w tym roku, więc mam 30% szans na pierwszy strzał, choć lata już nie te ;) (ja 34 w grudniu, a mąż 39). Jak pewnie każda z nas, będę się wnikliwie obserwować i doszukiwać ;)
Oo o tym bym nie pomyślała, ale zarezerwowaliśmy w sumie termin na lipiec i gdyby się udało to byłabym wtedy w 9 miesiącu, byłoby ciężko, ale z dzidiusiem już nie chcemy czekać, są rzeczy ważne i ważniejsze :D Musi byc dobrze i trzeba myśleć pozytywnie! :) :) Na pewno Wam się uda, mam Ciocie, które były w starszym wieku i im się udawało, więc oby i Wam się udało. 30% to jest duże prawdopodobieństwo :) Będę czekać z niecierpliwością również i na Twój wynik :)

reklama
Liso, ile się staracie, czy to wasze pierwsze dzieciątko, ile masz lat? Bardzo odpowiedzialnie do wszystkiego podchodzisz. Będziesz dobrą mamą, więc musi się udać.
Mam już jedno dzieciątko. Córeczkę 7 letnią..
2 lata temu straciłam ciążę w 10 tygodniu (w 8 tygodniu zatrzymało się ♥)..
Więc teraz chce się przygotować tak żeby wszystko było dobrze. Chociaż wiem że jak ma być kropka to będzie. Starań jeszcze jako takich nie zaczęliśmy, dopóki nie będzie zielonego światła od lekarza..

Mi w końcu się okres skończył :) :) także będę miałam lepsze samopoczucie i troszkę pobaraszkujemy z mężem, choć moje płodne dni dopiero za 2 tygodnie. Powiem Wam, że teraz podchodzę do starań z dużym dystansem i małymi oczekiwaniami. Do tej pory co miesiąc byłam pewna że jestem w ciąży. Bo testy owu pozytywne, ból jajników, płodny śluz, piekące sutki i dupa. Także, już nie będę sie wczuwać, będzie co ma być :)
Justi, a jak u Ciebie?

Oo o tym bym nie pomyślała, ale zarezerwowaliśmy w sumie termin na lipiec i gdyby się udało to byłabym wtedy w 9 miesiącu, byłoby ciężko, ale z dzidiusiem już nie chcemy czekać, są rzeczy ważne i ważniejsze :D Musi byc dobrze i trzeba myśleć pozytywnie! :) :) Na pewno Wam się uda, mam Ciocie, które były w starszym wieku i im się udawało, więc oby i Wam się udało. 30% to jest duże prawdopodobieństwo :) Będę czekać z niecierpliwością również i na Twój wynik :)
Hehe, a wiesz, że życie jest przewrotne :p i często z planów nic nie wychodzi? Zobaczysz, że w lipcu będziesz w zaawansowanej ciąży :D

Więc teraz chce się przygotować tak żeby wszystko było dobrze. Chociaż wiem że jak ma być kropka to będzie. Starań jeszcze jako takich nie zaczęliśmy, dopóki nie będzie zielonego światła od lekarza..
Myślę, że wszystko się u Ciebie poukłada i to szybko. Daj oczywiście znać, co jutro powie lekarz.

Trzymam kciuki również za Ciebie, mam nadzieję, że wszystko ułoży się po Waszej myśli. Tyle już przeszliście, że na pewno teraz będzie tylko lepiej. :) Wszystkiego dobrego dla Was.

reklama
Do góry