reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂Listopadowe kreski 🍁🍂

reklama
IMG_2765.jpeg

Pierwsze tygodnie ciąży. Tylko niepokoi mnie Delikatne plamienie. Nie pamiętam czy w poprzedniej ciąży takie miałam ale siostra moja miała o mówi ze tak czasem jest . Powtórzę w czwartek badanie

Eh, właśnie się dowiedziałam, że moja kuzynka jest w ciąży. Ta sama kuzynka, ktora ma pierwsze dziecko, bo jej chłop "za późno wyjął". Ta sama, która ma drugie dziecko bo myślała, że kp to antykoncepcja. Jej chłop nałogowo pali zioło. Eh, sprawiedliwość.
Skąd ja to znam.
Znajomy pali fajki i co weekend porządne chlanie i jego w ciąży i zioło też.
Niema sprawiedliwości w tych rzeczach

To stosunkowo udana wizyta😉
wsumie to średnio ,bo dalej nic nie wiem 😔 teraz muszę czekać na okres tak naprawdę , który nie wiem kiedy przyjdzie , i wsumie czekać na drożność i wizytę u immunologa , później na wyniki i co dalej nie wiadomo . Myślałam że jest stan zapalny i to powód 2 biochemow a wygląda na to że problem jest jednak gdzie indziej i nie będzie tak łatwo i tanio go znaleźć 😔

reklama
Pamiętam że któraś z was podawała mi namiary do darmowych badań kariotypow , dzownilam wtedy dowiedzieć się co i jak ale koniec końców się nie wybraliśmy , czy jest szansa że która pamięta i ma jeszcze gdzieś ten numer ? Bo byłam pewna że zrobiła skreena ale nie wiem czy został na starym telefonie czy mi się coś pomieszało ,a jestem ciemna i nie umiem sobie tego znaleźć na internecie , byłabym mega wdzięczna za pomoc ☺️

Do góry