reklama
Karolinak89
Fanka BB :)
To stosunkowo udana wizytaMiałam mikro polipy które zostały usunięte podobno , tak przeczytała w wynikach

LadyCaro
Eh, właśnie się dowiedziałam, że moja kuzynka jest w ciąży. Ta sama kuzynka, ktora ma pierwsze dziecko, bo jej chłop "za późno wyjął". Ta sama, która ma drugie dziecko bo myślała, że kp to antykoncepcja. Jej chłop nałogowo pali zioło. Eh, sprawiedliwość.
paola121214
Skąd ja to znam.Eh, właśnie się dowiedziałam, że moja kuzynka jest w ciąży. Ta sama kuzynka, ktora ma pierwsze dziecko, bo jej chłop "za późno wyjął". Ta sama, która ma drugie dziecko bo myślała, że kp to antykoncepcja. Jej chłop nałogowo pali zioło. Eh, sprawiedliwość.
Znajomy pali fajki i co weekend porządne chlanie i jego w ciąży i zioło też.
Niema sprawiedliwości w tych rzeczach
paola121214
Wylapalas początekZobacz załącznik 1674548
Pierwsze tygodnie ciąży. Tylko niepokoi mnie Delikatne plamienie. Nie pamiętam czy w poprzedniej ciąży takie miałam ale siostra moja miała o mówi ze tak czasem jest . Powtórzę w czwartek badanie
Badałas progesteron?
Bo może masz za niski
Może być ciąża a biochemiczna
Olcia2052
Tak progesteron zbadany i czekam na wynik.Wylapalas początek
Badałas progesteron?
Bo może masz za niski
Może być ciąża a biochemiczna
klaudia16
wsumie to średnio ,bo dalej nic nie wiemTo stosunkowo udana wizyta![]()

reklama
klaudia16
Pamiętam że któraś z was podawała mi namiary do darmowych badań kariotypow , dzownilam wtedy dowiedzieć się co i jak ale koniec końców się nie wybraliśmy , czy jest szansa że która pamięta i ma jeszcze gdzieś ten numer ? Bo byłam pewna że zrobiła skreena ale nie wiem czy został na starym telefonie czy mi się coś pomieszało ,a jestem ciemna i nie umiem sobie tego znaleźć na internecie , byłabym mega wdzięczna za pomoc 

Podziel się: