reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Ja dzis po dwóch latach doczekałam się silikonu przy wannie także rozumiem. Jedna rzecz z długiej listy odhaczona. Nie wiem kiedy przypomnieć o kolejnej, żeby nie padł ze zmęczenia. 😆
Ja od marca czekałam aż naprawi włącznik światła w korytarzu. Wystarczyło, ze zapytałam czy mam ogarnąć kogoś na fixly żeby to zrobił i nagle następnego dnia szedł do castoramy i w weekend naprawił. Grunt to dobra motywacja (i wjazd na męskie ego) 🙈

reklama
Mój mąż ma urodziny w przyszłym tygodniu i dostanie ode mnie Zgredka z LEGO. Wyobraźcie sobie, że chodzimy wczoraj po Auchanie, a tam już regały zabawek na świąteczne prezenty i pośród nich ściana klocków LEGO z Potter'a, a on tak patrzy i mówi "ale bym sobie takie poukładał". Także już się cieszę, że prezent będzie trafiony. 😁
Super, nie ma to jak gwarancja udanego prezentu 🙈 mój ma w grudniu urodziny i kompletnie nie mam pomysłu na nic kreatywnego 😭

To jeszcze wrzucę ciasto na dobranoc IMG_20231111_184339058.jpg
Tylko nie wiem czy zjadliwe.

reklama
Do góry