Lwica1410
Fanka BB :)
Smaka mam.Pokażę Wam w przekroju jak wyszedł. Zdecydowanie nie był doskonały, ale w smaku nieskromnie powiem, że przepyszny.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Smaka mam.Pokażę Wam w przekroju jak wyszedł. Zdecydowanie nie był doskonały, ale w smaku nieskromnie powiem, że przepyszny.
zajrzyj na bloga pysznie czy przepysznie, tam wg mnie są fajne połączeniaWow, ale teraz mam smaka na takiego! Wyglądają zachęcająco
Też kiedyś muszę spróbować swoich sił, ciekawe co wyjdzie
Może macie jakieś przepisy do polecenia?
W swoim życiu upiekłam tylko 3 ciasta, ale kurcze, zawsze wszyscy chwalili i mi też bardzo smakowaly, więc może to mój ukryty talent
Ja upiekłam raz w życiu ciasto dla męża i była to szarlotka, może niezbyt urodziwa, ale była pysznaWow, ale teraz mam smaka na takiego! Wyglądają zachęcająco
Też kiedyś muszę spróbować swoich sił, ciekawe co wyjdzie
Może macie jakieś przepisy do polecenia?
W swoim życiu upiekłam tylko 3 ciasta, ale kurcze, zawsze wszyscy chwalili i mi też bardzo smakowaly, więc może to mój ukryty talent
Nie lubię cynamonu. Imbiru też. Aż mnie dreszcze przechodzi na samą myśl o takich smakołykachA za mną aktualnie chodzą cynamonki… ale takie klejące, karmelowe, z orzechami włoskimi
Ja lubie cynamon, ale tylko na szarlotce imbir szczypie mnie dziwnie w usta.Nie lubię cynamonu. Imbiru też. Aż mnie dreszcze przechodzi na samą myśl o takich smakołykach
Ja pieklam sernik baskijski, sernik pistacjowy i kruche ciasto z malinami i budyniowa pianką sztosJa upiekłam raz w życiu ciasto dla męża i była to szarlotka, może niezbyt urodziwa, ale była pyszna
Dzięki! ❤zajrzyj na bloga pysznie czy przepysznie, tam wg mnie są fajne połączenia
Zaraz będę wpierniczac ciastka, bo już mi w brzuchu burczy na sama myślA za mną aktualnie chodzą cynamonki… ale takie klejące, karmelowe, z orzechami włoskimi