Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bliźniaczka paradokumentowa!ja też tak robię! i najczęściej wybieram takie gdzie są ludzie tak do 40rż, a nie 80 latkowie xD
jak miałam L4 po punkcji, to znalazłam sposób na oglądanie TV na kompie i od rana do wieczora leżałam na kanapie i przełączając między Polsatem i TVN oglądałam wszystkie ukryte prawdy, trudne sprawy, sekrety rodziny, szpitale itdja też tak robię! i najczęściej wybieram takie gdzie są ludzie tak do 40rż, a nie 80 latkowie xD
kurde też stąd zamawiam! Zaraz wyczyścimy też na brytyjskim rynkuZamówiłam zapas na 3 miesiące
Zaoszczędziłam 4.50£ bo miałam kupon - 10%
A o czym był?Ej, laski, które oglądają i się przyznają (lub nie ) ukrytą prawdę: odcinek 1526 niby lipa, ale jak się zastanowiłam nad tym zakończeniem o tym to wtfff
Ja to zawsze się śmieje, że te paradokumenty to mają takie godziny emisji, że są dla ludzi bezrobotnych właśnie albo dla emerytówjak miałam L4 po punkcji, to znalazłam sposób na oglądanie TV na kompie i od rana do wieczora leżałam na kanapie i przełączając między Polsatem i TVN oglądałam wszystkie ukryte prawdy, trudne sprawy, sekrety rodziny, szpitale itd
Wcale nie, lecą też całe popołudnieJa to zawsze się śmieje, że te paradokumenty to mają takie godziny emisji, że są dla ludzi bezrobotnych właśnie albo dla emerytów
Nieeeeee, nie ma tu wielu staraczek z ukkurde też stąd zamawiam! Zaraz wyczyścimy też na brytyjskim rynku