PierwszaFasolka2020
Fanka BB :)
I w ogóle dlaczego mi wyszedł test negatywny? Robiłam w 29 dc, owulacje mogłam mieć późno 18-20 dzień . To mógł nie wyjsc?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
SupeeerW poniedziałek, właśnie z nim rozmawiałam. Mówi ze mogę zrobić betę w czwartek ale przy takich wysokich wartościach już się nie sprawdza wzrostu. W poniedziałek będziemy szukać serca…
A robiłaś jeden test czy dwa? Może trafił ci się jakiś wadliwy ?I w ogóle dlaczego mi wyszedł test negatywny? Robiłam w 29 dc, owulacje mogłam mieć późno 18-20 dzień . To mógł nie wyjsc?
No mógł, to tylko kawałek papierku w plastiku lub nawet nie w plastiku.I w ogóle dlaczego mi wyszedł test negatywny? Robiłam w 29 dc, owulacje mogłam mieć późno 18-20 dzień . To mógł nie wyjsc?
SIKAJ!! SIKAJ!! Co za historieMoże ja jeszcze sikne na test ciążowy….
Aaaale historia...No i wiecie… wychodzi na to ze jestem w 5 tygodniu ciąży i w miedzy czasie wzięłam clostibegyt na stymulację (był okres i negatywny test) i miałam HSG z rentgenem
mógł, jak najbardziej. Jeżeli miałaś owu 20dc, to 29dc to był 9dpo, mogło jeszcze nie być widać. Dużo też zależy od tego jaki test robiłaś, bo są takie, co przy becie 100 pokazują cień nieśmiały jak dupa zza krzakaI w ogóle dlaczego mi wyszedł test negatywny? Robiłam w 29 dc, owulacje mogłam mieć późno 18-20 dzień . To mógł nie wyjsc?
hej. Podczytuje twoją historię.I w ogóle dlaczego mi wyszedł test negatywny? Robiłam w 29 dc, owulacje mogłam mieć późno 18-20 dzień . To mógł nie wyjsc?
Na razie nie czuje się w ogóle. Nie mogę za bardzo w to uwierzyć. I nie spodziewam się pozytywnego zakończenia.Ja pitole już drugi przypadek przegapienia ciąży w tym miesiącu
Gratulacje jak się z tym wszystkim czujesz?