reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
No i wiecie… wychodzi na to ze jestem w 5 tygodniu ciąży i w miedzy czasie wzięłam clostibegyt na stymulację (był okres i negatywny test) i miałam HSG z rentgenem 😱😱😱
Aaaale historia... 😍😍😍

Ja nie wytrzymałam i siknelam jeszcze w pracy 🤣🤣 Jest bladzioch. Trzy testy nie mogą się mylić. Teraz tylko oby okres nie przyszedł...

I w ogóle dlaczego mi wyszedł test negatywny? Robiłam w 29 dc, owulacje mogłam mieć późno 18-20 dzień . To mógł nie wyjsc?
mógł, jak najbardziej. Jeżeli miałaś owu 20dc, to 29dc to był 9dpo, mogło jeszcze nie być widać. Dużo też zależy od tego jaki test robiłaś, bo są takie, co przy becie 100 pokazują cień nieśmiały jak dupa zza krzaka

I w ogóle dlaczego mi wyszedł test negatywny? Robiłam w 29 dc, owulacje mogłam mieć późno 18-20 dzień . To mógł nie wyjsc?
hej. Podczytuje twoją historię.
Mam pytanie, a jak było z twoim endometrium podczas badań (przed drożnością, w trakcje stymulacji itp) jak wychodziło przy usg? 🤔

reklama
Do góry