Żołna
Fanka BB :)
Bo tak trochę to odczułam. Powiedziałam mu że brałam kwas foliowy od grudnia zeszłego roku, a on, że to nie ma znaczenia...No źle zrozumiałam bo wcześniej pisałaś że Cię wyśmiał
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bo tak trochę to odczułam. Powiedziałam mu że brałam kwas foliowy od grudnia zeszłego roku, a on, że to nie ma znaczenia...No źle zrozumiałam bo wcześniej pisałaś że Cię wyśmiał
O wow Przydałby się lekarz z dobrym USGDziewczyny, moja beta 6549,33 mlU/ml
Co tu się zadziałoDziewczyny, moja beta 6549,33 mlU/ml
Jestem w szoku…. A Robiłaś proga?Dziewczyny, moja beta 6549,33 mlU/ml
to jest dopiero zwrot akcji!Dziewczyny, moja beta 6549,33 mlU/ml
Na allegro jest dużo tańszy właśnie zamówiłam 2 opakowaniaPatrzcie co narobiłyście brak na stanie magnezu na stornie Yango.
Zobacz załącznik 1584984
O kurka, ale niespodzianka super przy takim wyniku to już powinien gin zobaczyć bijące serce. Kiedy idziesz do gin ponownie ?Dziewczyny, moja beta 6549,33 mlU/ml
W poniedziałek, właśnie z nim rozmawiałam. Mówi ze mogę zrobić betę w czwartek ale przy takich wysokich wartościach już się nie sprawdza wzrostu. W poniedziałek będziemy szukać serca…O kurczaku kiedy idziesz do tego ginekologa?
No nie wiem… ja się jednak spodziewam pustego jaja, jakos nie mogę uwierzyć w to ze to może być prawidłowa ciążaO kurka, ale niespodzianka super