Igorowelove
Moderatorka
Te Twoje dzieci to chyba w moim brzuchu siedza [emoji23] Piekny, malusi brzusio! [emoji7]Proszę dziś zaczęty 20 tydzień ale zleciało
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Te Twoje dzieci to chyba w moim brzuchu siedza [emoji23] Piekny, malusi brzusio! [emoji7]Proszę dziś zaczęty 20 tydzień ale zleciało
To będę miała szanse nadgonić
Miesięcznej tradycji stało się zadość
Ostatnio poszłam na USG prywatnie i o dziwo Pani nie widziała chłopczyka... nie ma siusiaka nie ma nic, nic nie widać :O Byłam w szoku...teraz nie wiem czy będzie Adaś
Czekam na kolejne USG do 17, może coś się wyjaśni
Mówił, że coś tam widzi...chyba chłopak ale nie jest pewien na 100 %. Czyli może być jeszcze Maja Na NFZ mają kiepskie maszyny i tak wychodziZestawienie super! Piękny brzuszek!
Ale jak to zniknął siusiak? nie kamam? to chyba niemożliwe??? To znaczy może poprzedni lekarz nie widział wcale siusiaka tylko źle popatrzył na pępowinę????
Mówił, że coś tam widzi...chyba chłopak ale nie jest pewien na 100 %. Czyli może być jeszcze Maja
Tak 17.07 Czekam z niecierpliwością.... chciałabym już zacząć kupować ubranka a nie wiem dla kogoA to rzeczywiście niepewna była tamta diagnoza Co innego jakbyś sama widziała na usg siusiaka i jajka Przecież takie rzeczy nie odpadają To kiedy następna wizyta? 17.07?