reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe brzuszki

Ae już dzisiaj w sklepie Pani powiedziała, że następnym razem mam podejść bez kolejki bo one potem obrywają jak kobiety w ciąży stoją w kolejce [emoji16][emoji16][emoji16]
Mnie to juz w 14 tyg w rossmanie wywowywali z kolejki [emoji85]
Ostatnio tez sie milo zaskoczylam w pepco. Byla mega dluga kolejka i jak byla moja kolej, to pani powiedziala, ze spokojnie moge podejsc bez kolejki, nie ma zadnej wywieszki o pierwszenstwie ciezarnych, ale one wiedza "jak to jest lekko w ciazy" :)

reklama
Mnie to juz w 14 tyg w rossmanie wywowywali z kolejki [emoji85]
Ostatnio tez sie milo zaskoczylam w pepco. Byla mega dluga kolejka i jak byla moja kolej, to pani powiedziala, ze spokojnie moge podejsc bez kolejki, nie ma zadnej wywieszki o pierwszenstwie ciezarnych, ale one wiedza "jak to jest lekko w ciazy" :)

Wow, jaka kulturka!! Jak ostatnio byłam w biedzie to i czekałam w kolejce, a nawet miałam wrażenie, ze facet za mną zastanawia się czy nie spytać mnie o przepuszczenie... fakt, że miałam wózek zakupów, ale on miał więcej niż kilka rzeczy...a dla mnie tez teraz chodzenie za zakupy spożywcze i stanie w kolejce nie jest specjalnie ekstra doświadczeniem... jeszcze te zakupy na ladę i z niej... bleee... niech poczeka [emoji23]

Super wyglądasz :) to sukienka ciążowa ? Ja właśnie schowałam pare kilo ciuchów na lepsze czasy i czekają mnie zakupy. Oglądam Zalando chodzę po sklepach ale nic fajnego nie ma albo kosztuje miliony. Dziś planuje new looka, może coś mi podejdzie.
Ja kupiłam w bon prix, ceny przystępne tylko musisz brać rozmiar mniejszy niż nosisz.
Sukienkę, tunike, spodnie i getry zamówiłam.

Wow, jaka kulturka!! Jak ostatnio byłam w biedzie to i czekałam w kolejce, a nawet miałam wrażenie, ze facet za mną zastanawia się czy nie spytać mnie o przepuszczenie... fakt, że miałam wózek zakupów, ale on miał więcej niż kilka rzeczy...a dla mnie tez teraz chodzenie za zakupy spożywcze i stanie w kolejce nie jest specjalnie ekstra doświadczeniem... jeszcze te zakupy na ladę i z niej... bleee... niech poczeka [emoji23]
W biedzie to norma :/ nikt nie przepusci, a jeszcze najchetniej by sie wcisneli :/ mi na szczescie mlody wyciaga zakupy na tasme, bo musi "zapracowac" na to co sobie do koszyka wrzucil ;)

Piękny brzuszek [emoji5] zgrabny [emoji16]

Pięknie rośniecie[emoji5] ale chyba dużo ci nie urósł przez dwa,trzy tygodnie? Pamietam twoje zdjęcie w kombinezonie [emoji5]

Widać, widać [emoji5] 19+0 masz?
Przy obcisłych rzeczach to bez problemu widać brzuszek, pewnie w luźnych możesz ukrywać [emoji23]

No kochana, pięknie ci rośnie ten domek!!
Ja tez mam zwykle sukienki, nie ciążowe i te obcisłe tez, na razie bez problemu sie mieszczę [emoji16]

Ślicznie [emoji8]

Pięknie widać [emoji5][emoji847]

A tobie brzuszek stanął w miejscu [emoji5] zahibernował się [emoji23] bardzo ładnie wyglądasz w tej sukience [emoji16][emoji106] córki tez fajne [emoji51][emoji16]
Młody wpoprzek ułożony to brzuch w szerokość poszedł.
Choć przodem widać
received_609095292811173.jpeg
20180630_174726.jpg

Załączniki

• received_609095292811173.jpeg
    received_609095292811173.jpeg
    44,1 KB · Wyświetleń: 541
  • 20180630_174726.jpg
    20180630_174726.jpg
    49,9 KB · Wyświetleń: 529
Śliczny brzusio. Bardzo zgrabna jesteś
Dziękuję bardzo, to miłe [emoji11] Twój brzuszek tez pięknie rośnie i faktycznie z przodu nieźle widać. Mój mąż ostatnio powiedział ze z tyłu i jak na wprost stanę to w ogóle w ciąży nie jestem[emoji28] wczoraj usłyszałam to tez od przyjaciółki wiec to są dopiero komplementy[emoji6]

reklama
Do góry