reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe brzuszki

reklama
20180702_203548.jpg
20180702_203548.jpg
i mój brzuchol 19+6
20180702_203616.jpg

Załączniki

• 20180702_203548.jpg
    20180702_203548.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 536
  • 20180702_203616.jpg
    20180702_203616.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 521
To będę miała szanse nadgonić :D

Zobaczymy jakie będziemy mieć w 8/9m-cu ciąży :) Ja i tak myślę, że większy w tej ciąży niż w poprzedniej.... No ale się okaże :) :wink: Widzę po sobie jak potrafi w jeden dzień urosnąć :szok:
Ale mąż się ucieszy, bo twierdził, że w tamtej miałam za mały...:oo_O:rolleyes2: Cokolwiek by to miało znaczyć :)

Miesięcznej tradycji stało się zadość ;)
Ostatnio poszłam na USG prywatnie i o dziwo Pani nie widziała chłopczyka... nie ma siusiaka nie ma nic, nic nie widać :O Byłam w szoku...teraz nie wiem czy będzie Adaś :p
Czekam na kolejne USG do 17, może coś się wyjaśni :)

Załączniki

• Przycięte BOK.jpg
    Przycięte BOK.jpg
    981,7 KB · Wyświetleń: 160
Miesięcznej tradycji stało się zadość ;)
Ostatnio poszłam na USG prywatnie i o dziwo Pani nie widziała chłopczyka... nie ma siusiaka nie ma nic, nic nie widać :O Byłam w szoku...teraz nie wiem czy będzie Adaś :p
Czekam na kolejne USG do 17, może coś się wyjaśni :)

Zestawienie super! Piękny brzuszek!:-) :):-D
Ale jak to zniknął siusiak? nie kamam? to chyba niemożliwe??? To znaczy może poprzedni lekarz nie widział wcale siusiaka tylko źle popatrzył na pępowinę???? :o:szok:

Zestawienie super! Piękny brzuszek!:-) :):-D
Ale jak to zniknął siusiak? nie kamam? to chyba niemożliwe??? To znaczy może poprzedni lekarz nie widział wcale siusiaka tylko źle popatrzył na pępowinę???? :o:szok:
Mówił, że coś tam widzi...chyba chłopak ale nie jest pewien na 100 %. Czyli może być jeszcze Maja :pNa NFZ mają kiepskie maszyny i tak wychodzi :errr:

reklama
Do góry