Anka_x
Fanka BB :)
A tak narzekałaś, że nic nie widać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A tak narzekałaś, że nic nie widać
Ktory tydzien? pieknie
Cudny widze ze dalej w pracy tak?
Dla mnie to ewidentnie piekny ciazowy brzuchol17t 4d [emoji16]zawsze miałam brzuszek wystający i wydaje mi się, że nie widać po mnie ciąży tylko wyglądam jakbym przytyła [emoji21] patrzę na wasze piłeczki i strasznie zazdroszczę [emoji16][emoji7] Zobacz załącznik 867065
Cudny widze ze dalej w pracy tak?
Ja sie lenie w domku hehe ale to ze wzgledu ze w pracy trzeba nosic ciezki towar a codziennie mamy towar, a ja w zeszlym roku poronilam i wolimy dmuchac na zimne a mi suwak nie dzialaOczywiście Do oporu hehehee a fotki z najlepszego lustra w łazience w pracy
Kredka ma chyba 18+0 wg suwaka
Ja sie lenie w domku hehe ale to ze wzgledu ze w pracy trzeba nosic ciezki towar a codziennie mamy towar, a ja w zeszlym roku poronilam i wolimy dmuchac na zimne a mi suwak nie dziala
Haha, ja podobnie, raczej luz w pracy, bo uczę i sprawdzam po nowej koleżance Bardzo ładnie prezentuje się Twój brzuch. Widzę, że jednak te bluzeczki, czy sukienki z odcięciem pod biustem, są jednym z lepszych rozwiązań dla ciążowej sylwetki.Ja praca przy biurku i dobrze się czuję, a teraz to już w ogóle mam fajnie bo przyuczam kobietkę i ona mi robi duuuuużo rzeczy, a ja sprawdzam
Haha, ja podobnie, raczej luz w pracy, bo uczę i sprawdzam po nowej koleżance Bardzo ładnie prezentuje się Twój brzuch. Widzę, że jednak te bluzeczki, czy sukienki z odcięciem pod biustem, są jednym z lepszych rozwiązań dla ciążowej sylwetki.