samsungmonika
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może lepiej by było widać różnicę gdybyś założyła ta sama sukienkęWydaje mi się, że na zdjęciu tego nie widać, ale mam wrażenie, że przez ostatni tydzień tak mi brzuszek wywaliło, że szok Ta czarna bluzeczka to aż mi się podwija z brzuszka haha Zobacz załącznik 865043Zobacz załącznik 865044
Wszystkie wrzucacie brzuszki to i ja wam wrzucę
Zobacz załącznik 864949
Wydaje mi się, że na zdjęciu tego nie widać, ale mam wrażenie, że przez ostatni tydzień tak mi brzuszek wywaliło, że szok Ta czarna bluzeczka to aż mi się podwija z brzuszka haha Zobacz załącznik 865043Zobacz załącznik 865044
Ostatnio wstawiłam brzuszek jak opiera kiecka to widać max . Jak ubiorę luźne to mogła bym oszukiwać że jednak to nie ciąża co nie
Jaka laseczka[emoji8] Sexy mama [emoji16][emoji4][/QUOT
Hahahaha padłam
Cos zle zdjecie wkleilasA u mnie 16 tydzień i chyba spory brzuszeZobacz media 718938k