reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe brzuszki

reklama
Anka_x a to Twoje pierwsze bejbi? Nie wiadomo co by było, gdybyś miała przodo :D
Ja miałam mega problemy z wyróżnianiem, płaski brzuch, a od kilku dni czułam takie ciągnięcia w podbrzuszu... od wczoraj widać mi brzuszek :) A zaparcia jak ręką odjął, także musiała mi się wyprostować macica. Czytałam o tym i różne źródła różnie podają... ale zwykle do 18 tyg powinna się wyprostować

Anka_x a to Twoje pierwsze bejbi? Nie wiadomo co by było, gdybyś miała przodo :D
Ja miałam mega problemy z wyróżnianiem, płaski brzuch, a od kilku dni czułam takie ciągnięcia w podbrzuszu... od wczoraj widać mi brzuszek :) A zaparcia jak ręką odjął, także musiała mi się wyprostować macica. Czytałam o tym i różne źródła różnie podają... ale zwykle do 18 tyg powinna się wyprostować
Pierwsze, pierwsze... Do niedawna było widać coś a la efekt przejedzenia, a teraz jak nic to ciąża. I jakieś plus 3kg. Pokaż jak u Ciebie się prezentuje ten "jednodniowy" brzuszek ;)

Widzę na zalogowanym, bez logowania na kompie nie widzę :)
Ja nie widzę, nawet zalogowana :(

A ja nie mam żadnego tyłozgięcia a w 1.ciąży brzuch mi wyskoczył koło 20tygodnia :) także nie wiem...:rolleyes::D

A ja nie mam żadnego tyłozgięcia a w 1.ciąży brzuch mi wyskoczył koło 20tygodnia :) także nie wiem...:rolleyes::D

Ależ w pierwszej ciąży równie późno się brzuszek pokazal a tylozgiecia też nie mam. To są nasze własne predyspozycje choc w jakimś stopniu może u niektorych coś być na rzeczy z tym.

Zaparć też już nie mam jak na początku:) załatwiam się regularnie

Polowa ciazy za mna [emoji173]
IMG_20180612_160543.jpg

Załączniki

• IMG_20180612_160543.jpg
    IMG_20180612_160543.jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 544
Myślę, że na to się składa wiele czynników, między innymi siła mięśni brzucha.
Tak czy siak brzuszek już mi widać, a mój mąż wczoraj przyszedł do pracy nnia dyżur i jak mnie zobaczył z brzuchem po dwóch dniach niewidzenia to chodził nieszczęśliwy i dumny jak paw :D

reklama

Wspaniały!!! [emoji7]

Myślę, że na to się składa wiele czynników, między innymi siła mięśni brzucha.
Tak czy siak brzuszek już mi widać, a mój mąż wczoraj przyszedł do pracy nnia dyżur i jak mnie zobaczył z brzuchem po dwóch dniach niewidzenia to chodził nieszczęśliwy i dumny jak paw :D

Czekamy jutro na fotkę [emoji5]
Mi na pewno w 2.ciazy wyszedł szybciej niż w pierwszej, choć mój gin twierdzi żebym nie przesadzała [emoji23] bo on mnie mierzy i mówi, ze mam ładny obwód [emoji23][emoji23] taki komplement od lekarza ginekologa [emoji23]

Jaki piękny!!! Ależ ja wyczekuję tego magicznego dnia :))) Potem pewnie 100dni do porodu no i ostatni miesiąc to już odliczanie :)

Ja tez [emoji5]dziś nawet właśnie gin tak mi powiedział- jeszcze trochę i połowa za panią [emoji847]ale mi się jakoś nie spieszy... to moja ostatnia ciąża i chce sie nią nacieszyć [emoji3] pidekektowac tymi ruchami i brzuszkiem i tym, że rośnie we mnie mały człowiek [emoji5]

Do góry