reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe brzuszki

Specjalnie zrobiłam fotkę przy sprzątaniu sobotnim. Jest duży brzuszek, ale mogę go ukryć [emoji3] przynajmniej trochę.,. Ale nie chcę, na razie [emoji28]

IMG_9895.JPG

Załączniki

• IMG_9895.JPG
    IMG_9895.JPG
    154,7 KB · Wyświetleń: 615
reklama
Specjalnie zrobiłam fotkę przy sprzątaniu sobotnim. Jest duży brzuszek, ale mogę go ukryć [emoji3] przynajmniej trochę.,. Ale nie chcę, na razie [emoji28]

Zobacz załącznik 863021
A po co się chować :) ja jak tylko coś wyjdzie tez będę podkreślała, lubię patrzec na dziewczyny w ciąży bo pięknie wyglądają.

@Anuś89
jak dla mnie brzuszek ciążowy :tak: ładnie widać :) :cool2: Super!

@Weronikakrz
Nie widziałam cię wcześniej, wiec nie wiem jak było, ale w tym tygodniu to już musi być ciążowy, a nie co innego :cool2: I tego kochana się trzymaj! :D

Ja dzisiaj w pracy w lużniejszej bluzce, upały się skończyły to na razie koniec z obcisłymi sukienkami :) :laugh2:

@Anuś89
jak dla mnie brzuszek ciążowy :tak: ładnie widać :) :cool2: Super!

@Weronikakrz
Nie widziałam cię wcześniej, wiec nie wiem jak było, ale w tym tygodniu to już musi być ciążowy, a nie co innego :cool2: I tego kochana się trzymaj! :D

Ja dzisiaj w pracy w lużniejszej bluzce, upały się skończyły to na razie koniec z obcisłymi sukienkami :) :laugh2:
Upały się skończyły? Gdzie? [emoji50][emoji28]

Upały się skończyły? Gdzie? [emoji50][emoji28]

Dolnośląskie, w górach :) deszcz i burza w piątek, deszcze w sobotę, wczoraj słońce za chmurką bez upałów, dzisiaj słońce, ale doopy nie urywa - można żyć ;) I szansa, że dzisiaj i jutro znowu będzie padać :dry:

Dolnośląskie, w górach :) deszcz i burza w piątek, deszcze w sobotę, wczoraj słońce za chmurką bez upałów, dzisiaj słońce, ale doopy nie urywa - można żyć ;) I szansa, że dzisiaj i jutro znowu będzie padać :dry:
Ja też dolnośląskie [emoji1] ale wyżej. U nas wczoraj było upalnie ale momentami wiaterek więc fajnie ale dziś już znów skwar.

reklama
Dobra, teraz ja 15+5 [emoji3]brzuchol mikroskopijny jak dla mnie. Mam taka figurę ze taka malutka piłeczka zawsze u mnie była, szczególnie po jedzeniu...
Zobacz załącznik 863642
Anuś jaka fajna piłeczka :)

Weronika u mnie tez dalej mniej więcej płasko, co rano pierwsze co robię to lustro i oglądam przyrost i co rano stwierdzam ze nic :D zrobię sobie może dziś zdjęcie do porównania ale nie widzę wielkich postępów a dziś 16 tydzień zaczęłam

Do góry