reklama
Kelyana
Fanka BB :)
A po co się chować ja jak tylko coś wyjdzie tez będę podkreślała, lubię patrzec na dziewczyny w ciąży bo pięknie wyglądają.Specjalnie zrobiłam fotkę przy sprzątaniu sobotnim. Jest duży brzuszek, ale mogę go ukryć [emoji3] przynajmniej trochę.,. Ale nie chcę, na razie [emoji28]
Zobacz załącznik 863021
Paulianna89
Wstawię jutro lub dzisiaj wieczorem [emoji4] tez jestem zdania, że warto podkreślać [emoji4]
Weronikakrz
@Anuś89
jak dla mnie brzuszek ciążowy ładnie widać Super!
@Weronikakrz
Nie widziałam cię wcześniej, wiec nie wiem jak było, ale w tym tygodniu to już musi być ciążowy, a nie co innego I tego kochana się trzymaj!
Ja dzisiaj w pracy w lużniejszej bluzce, upały się skończyły to na razie koniec z obcisłymi sukienkami
@Weronikakrz
Nie widziałam cię wcześniej, wiec nie wiem jak było, ale w tym tygodniu to już musi być ciążowy, a nie co innego I tego kochana się trzymaj!
Ja dzisiaj w pracy w lużniejszej bluzce, upały się skończyły to na razie koniec z obcisłymi sukienkami
Sasanka14
Upały się skończyły? Gdzie? [emoji50][emoji28]@Anuś89
@Weronikakrz
Upały się skończyły? Gdzie? [emoji50][emoji28]
Dolnośląskie, w górach deszcz i burza w piątek, deszcze w sobotę, wczoraj słońce za chmurką bez upałów, dzisiaj słońce, ale doopy nie urywa - można żyć I szansa, że dzisiaj i jutro znowu będzie padać
Sasanka14
Ja też dolnośląskie [emoji1] ale wyżej. U nas wczoraj było upalnie ale momentami wiaterek więc fajnie ale dziś już znów skwar.Dolnośląskie, w górach deszcz i burza w piątek, deszcze w sobotę, wczoraj słońce za chmurką bez upałów, dzisiaj słońce, ale doopy nie urywa - można żyć I szansa, że dzisiaj i jutro znowu będzie padać
reklama
Kelyana
Anuś jaka fajna piłeczkaDobra, teraz ja 15+5 [emoji3]brzuchol mikroskopijny jak dla mnie. Mam taka figurę ze taka malutka piłeczka zawsze u mnie była, szczególnie po jedzeniu...
Zobacz załącznik 863642
Weronika u mnie tez dalej mniej więcej płasko, co rano pierwsze co robię to lustro i oglądam przyrost i co rano stwierdzam ze nic zrobię sobie może dziś zdjęcie do porównania ale nie widzę wielkich postępów a dziś 16 tydzień zaczęłam