reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe brzuszki

Uważaj, żebym cię nie przegoniła [emoji23] u mnie przyjaciółka mówi, ale masz malutki brzusio- a ja, chyba wielki, a ona, ale to nie jest obraza, tylko komplement [emoji23]a jej No ok, ale przecież jest wielki [emoji23][emoji28][emoji8]
A mi siostra ciagle widzac na zdjeciach mowila, ze mam spory. Nawet jak przyjechala to mowila, ze spory, a na plazy jak wywalilam go na chwile golego, to powiedziala, ze ubrania mi go powiekszaja, bo goly duzo mniejszy [emoji23]

reklama
Mój 15 tydzień

Załączniki

• IMG_20180527_131413420.jpg
    IMG_20180527_131413420.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 171
Ja zaczęłam 17 tc i mam tylko lekko zaokrąglony i napięty brzuch na dole, tzn. wyczuwam powiększoną macicę.
Jak jestem w spodniach nic nie widać... ostatnio nawet mi ludzie mowili, że schudłam. Ile z Was na tym etapie nieanie jeszcze brzuszka?

Też nie mam jeszcze brzuszka. Wyglądam tylko jakbym się najadła tak mi wywala bebzonik. Jak ktoś nie wie, że jestem w ciąży to może pomyśleć, że się poprostu zaniedbałam.

Ja zaczęłam 17 tc i mam tylko lekko zaokrąglony i napięty brzuch na dole, tzn. wyczuwam powiększoną macicę.
Jak jestem w spodniach nic nie widać... ostatnio nawet mi ludzie mowili, że schudłam. Ile z Was na tym etapie nieanie jeszcze brzuszka?
Wiekszosc z nas, ktore maja te brzuchy giganty to druga lub kolejna ciaza, a wtedy brzuch szybciej wywala ;)

Ja naprawdę nie mogę uwierzyć w to że jest taka różnica między pierwsZa a druga ciąża. Ja taki brzuch z córka to miałam ok 25 tc. Na tym etapie jak teraz nic nie było widać ;) teraz jak założę luźna bluzkę lub sukienkę to też wyglądam jakbym przytyła. W obcisłych nie ma wątpliwości ;)

U mnie tez mało widac a nosze dwójkę :) mam wrażenie ze więcej mi piersi urosły niż brzuch. Pewnie jeszcze zatęsknię za tymi czasami ale chciałabym już wyglądać jak w ciąży a nie jakbym przytyła pare kilo. Wciąż nosze dżinsy I wszystkie przed ciążowe ubrania. A nie pardon, pare kiecek mi nie przeszło przez klatkę piersiowa ....:D

reklama
Dziewczyny, ja w 1 ciąży w 19tygodniu miałam płaski brzuch. NAwet nie jakbym sie najadła. Po prostu płaski [emoji28] Ale w 20 mnie już wysadziło, a w 22juz miałam ładny brzuszek [emoji3]

Nie wiem, moze zle fotki robię, ale ja nie mam wcale dużego brzucha [emoji28] jak ubiorę sukienkę odcinana lub luźna bluzkę to cos tam sie odznacza ale nie bardzo [emoji5] tylko, że ja lubię podkreślać, ze jestem w ciazy [emoji3]

Pokażcie te płaskie brzuszki, jest któraś w 17+3 lub podobnie i mam chudy brzuszek? Niech wklei [emoji2] będę podziwiać [emoji5][emoji6]

Do góry