Sasanka14
Fanka BB :)
Wow też już widać powiedziałaś już w pracy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wow też już widać powiedziałaś już w pracy?
Ta sukienka jest dosyć luźna więc jak ja puszczę to wyglądam jakbym sporo przytyła (a przecież tylko kg!) tzn. widzę, że ludzie którzy nie wiedzą zauważają ale wstydzą się zapytać czy to ciąża czy przesadziłam z jedzeniem [emoji28]@Balonsbalons
Piękny brzuszek [emoji5]
@Sasanka14
Chyba już sie nie ukryje [emoji5] śliczny [emoji846]
Ta sukienka jest dosyć luźna więc jak ja puszczę to wyglądam jakbym sporo przytyła (a przecież tylko kg!) tzn. widzę, że ludzie którzy nie wiedzą zauważają ale wstydzą się zapytać czy to ciąża czy przesadziłam z jedzeniem [emoji28]
Jaki piekniutki! [emoji7]Za chwilę nie da się ukryć Zobacz załącznik 857874
Zobacz załącznik 858746 Dziewczyny super brzuszki ciążowe u mnie tez już widać zmiany ale wyglądam jakbym po prostu tyla, chyba na razie nie mam szans na taka fajna piłeczkę
Chyba taka nasza urodaJa też nie mam piłeczki, rozlewa mi sie gdzieś na boki [emoji33]