Igorowelove
Moderatorka
Nie moge sie doczekac [emoji23]Piękne brzuszki jak ten czas leci się nie obejrzycie i będziecie się po kolei rozpakowywac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie moge sie doczekac [emoji23]Piękne brzuszki jak ten czas leci się nie obejrzycie i będziecie się po kolei rozpakowywac
Domyślam się [emoji3]Nie moge sie doczekac [emoji23]
16tydz
Ja jestem w 14 tc, wg USG ciąża jest dwa tyg starsza, a kompletnie nic po mnie nie widać...
Mam 164cm wzrostu... To moja pierwsza ciąża. I na razie waże mniej niż przed zajściem w ciąże...
Pojechałam na USG genetyczne będąc w 13t0d. Dziecko było już za duże na badanie... Genetyk musiała zaniżyć CRL, bo inaczej program nie obliczyłby ryzyka... Wtedy miało 84,3 mm. Niedużo przekroczona wartość, ale zawsze... ostatni gwizdek tak naprawdę, a przecież czas na to badanie jest do 13t6d. Gdzieś nawet widziałam, że niektórzy robią do 14t1d.