Igorowelove
Moderatorka
Dita, wszystko ladnie pieknie, ale chyba jakies stare nie ciazowe foto wkleilas [emoji14] hihi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dita, wszystko ladnie pieknie, ale chyba jakies stare nie ciazowe foto wkleilas [emoji14] hihi
Ukrywasz się ja już chyba Cię prześcignełam wielkością bebzuna chyba, że się zamaskował tak pod luźną czernią
Zgrabniutki masz ten brzusio, ale wcale nie taki duży jak mówiłaś.A to z wtorku... też z windy... moze w bluzkach słabo widać? [emoji53] jutro zrobię na pół golasa [emoji23]Zobacz załącznik 870118
Ps. A może lustro wyszczuplające??????[emoji41][emoji12]
Hehe nie wiem, chyba czarne wyszczupla[emoji23][emoji23][emoji23]fotka z wczoraj fakt [emoji23][emoji23]też się zdziwiłam, bo wydaje mi, że mam taki duży już a tu nie widać [emoji23] a w ogole to zdjęcie z windy, z naszego bloku, gdzie mamy apartament... wy myślicie że na wsi takie windy są? [emoji23][emoji23][emoji28]
Tez tak mysle ze jak już mi puści to na całego chociaż wolałabym żeby już poszło do przodu bo czuje ze mnie tam wszystko się od środka gniecieO matko. Kelyana przecież tu prawie nic nie widać Ja z jednym a taka wielka a gdzie Tobie się to mieści??!! Jak to ciąża ciąży nie równa ale jak Cię wybuli na sam koniec, to nie będziesz wiedziała jak chodzić czy leżeć