reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe brzuszki

reklama
Dita, wszystko ladnie pieknie, ale chyba jakies stare nie ciazowe foto wkleilas [emoji14] hihi

Hehe nie wiem, chyba czarne wyszczupla[emoji23][emoji23][emoji23]fotka z wczoraj fakt [emoji23][emoji23]też się zdziwiłam, bo wydaje mi, że mam taki duży już a tu nie widać [emoji23] a w ogole to zdjęcie z windy, z naszego bloku, gdzie mamy apartament... wy myślicie że na wsi takie windy są? [emoji23][emoji23][emoji28]

A to z wtorku... też z windy... moze w bluzkach słabo widać? [emoji53] jutro zrobię na pół golasa [emoji23]
IMG_0084.JPG

Ps. A może lustro wyszczuplające??????[emoji41][emoji12]

Załączniki

• IMG_0084.JPG
    IMG_0084.JPG
    182,6 KB · Wyświetleń: 777
Hehe nie wiem, chyba czarne wyszczupla[emoji23][emoji23][emoji23]fotka z wczoraj fakt [emoji23][emoji23]też się zdziwiłam, bo wydaje mi, że mam taki duży już a tu nie widać [emoji23] a w ogole to zdjęcie z windy, z naszego bloku, gdzie mamy apartament... wy myślicie że na wsi takie windy są? [emoji23][emoji23][emoji28]

Ja pomyślałam że jestes w centrum handlowym haha:p

A taki postęp u nas:) niestety nie wychodzi mi piłeczka tylko poszerzam się w okolicy brzuchowej w każda stronę :D nie wyglada to tak fajnie jakbym chciała ale cóż taka ciaza. Dziewczyny idą w górę mocniej niż do przodu

Załączniki

• B80B390E-1309-4EAD-A432-9E2ED52B667D.jpeg
    B80B390E-1309-4EAD-A432-9E2ED52B667D.jpeg
    327,3 KB · Wyświetleń: 182
O matko. Kelyana przecież tu prawie nic nie widać :szok: Ja z jednym a taka wielka a gdzie Tobie się to mieści??!! :confused::confused: Jak to ciąża ciąży nie równa :) ale jak Cię wybuli na sam koniec, to nie będziesz wiedziała jak chodzić czy leżeć :rofl2:

O matko. Kelyana przecież tu prawie nic nie widać :szok: Ja z jednym a taka wielka a gdzie Tobie się to mieści??!! :confused::confused: Jak to ciąża ciąży nie równa :) ale jak Cię wybuli na sam koniec, to nie będziesz wiedziała jak chodzić czy leżeć :rofl2:
Tez tak mysle ze jak już mi puści to na całego :) chociaż wolałabym żeby już poszło do przodu bo czuje ze mnie tam wszystko się od środka gniecie

reklama
Do góry