reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe brzuszki

No na pewno, ciasno się robi :) ciekawe jak tam z rozstepami będzie jak szybko brzuszek Ci będzie rósł. To najgorsze :oo2:
Wiesz co jakoś żyje przekonaniem, ze rozstępy się nie pojawia:)moja mama w żadnej z 3 ciąż nie miała a ponoć genetyka gra tu duża rolę. Fakt faktem nie miała bliźniaków ale chyba moja skóra nie ma skłonności bo ogólnie wogole żadnych nie mam. Patrząc na to jak mi brzucho na razie idzie to jakoś coraz czesciej myślę, że może mój brzuszek nie będzie taki ogromny:) kto wie zobaczymy za 4 mies ale na razie jestem zadowolona. Chociaż przyznam, że ładne piłeczki jak u was bardzo mi się podobają.

reklama
Wiesz co jakoś żyje przekonaniem, ze rozstępy się nie pojawia:)moja mama w żadnej z 3 ciąż nie miała a ponoć genetyka gra tu duża rolę. Fakt faktem nie miała bliźniaków ale chyba moja skóra nie ma skłonności bo ogólnie wogole żadnych nie mam. Patrząc na to jak mi brzucho na razie idzie to jakoś coraz czesciej myślę, że może mój brzuszek nie będzie taki ogromny:) kto wie zobaczymy za 4 mies ale na razie jestem zadowolona. Chociaż przyznam, że ładne piłeczki jak u was bardzo mi się podobają.
Ale czymś tam antyrozstępowym profilaktycznie się smarujesz? Moja siostra nie miała tendencji do rozstępów, olała trochę dbanie o skórę (zaczęła używać kremów dopiero pod koniec ciąży) i rozstępy pojawiły jej się dwa tygodnie przed rozwiązaniem.

Ale czymś tam antyrozstępowym profilaktycznie się smarujesz? Moja siostra nie miała tendencji do rozstępów, olała trochę dbanie o skórę (zaczęła używać kremów dopiero pod koniec ciąży) i rozstępy pojawiły jej się dwa tygodnie przed rozwiązaniem.
Smaruje :) kupiłam krem na rozstępy Ziajki i dołączę oliwkę na noc.

Ja się jeszcze nie wstawiałam, ciągle mi się wydawało, ze mam mały i brzydki brzuch i noszę głównie luźne stroje. Dzisiaj jednak jak zobaczyłam swojego balona w lustrze w galerii, to się aż zdzwiłam ;) Chyba już widać, że to nie ciąża spożywcza...

PS sorki za bałagan, to pokój małego jeszcze się nie zrobił :D

Załączniki

• 36358230_1935350333151031_4796618561344765952_n.jpg
    36358230_1935350333151031_4796618561344765952_n.jpg
    466 KB · Wyświetleń: 165
Ja się jeszcze nie wstawiałam, ciągle mi się wydawało, ze mam mały i brzydki brzuch i noszę głównie luźne stroje. Dzisiaj jednak jak zobaczyłam swojego balona w lustrze w galerii, to się aż zdzwiłam ;) Chyba już widać, że to nie ciąża spożywcza...

Widać, że ciążowy [emoji16] który tydzień?

Jest brzusio:) mój tez powoli zaczyna się pokazywać ale nikt jeszcze nie zwrócił uwagi kto nie wie

reklama

Mega zgrabny masz brzusio [emoji7][emoji16]

Do góry