reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe brzuszki

reklama
Mój mąż pracuje jeszcze więcej, ale myślimy nad czymś swoim, żeby uwolnić się od takiej pracy i zależności od innych.
Mój facet to ideał ;) Nic mu nie trzeba mówić, sam wszystko potrafi ogarnąć, a odkąd jestem w ciąży, to w domu nie robię prawie nic ;) No chyba, że wracam i jego nie ma, tak jak np. jutro wrócę z dyżuru i zamierzam posprzątać dom ;)
Sasanka14 robię królową medycyny ;)
Co to krolowa medycyny? [emoji85]

Tempo chcemy zwolnić, dlatego myślimy o interesie, który będzie przynosił duże zyski przy mniejszym nakładzie pracy niż teraz. Szkoda życia ma taką pracę jak teraz. Ja 300 godzin, on 400...
A dorabiać pewnie i tak będę musiała na macierzyńskim...
U mnie Mąż podobnie. Nagdodziny to jak normalne h . ja właśnie będę miała mozliwosc zwolnić bez wymowek a potem się okaże bo z krwi tego całkowicie nie wyplenie zapewne

Zaczynamy 18t
20180617_134534~2.jpg

Załączniki

• 20180617_134534~2.jpg
    20180617_134534~2.jpg
    35 KB · Wyświetleń: 620
reklama
Do góry