reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe brzuszki

no właśnie dziewczynki gdzie te brzuszki ???
postaram się jutro coś tam wkleić...najpierw musi mi tylko mąż zdjęcie zrobić..ale powiem Wam,że wydaje mi się,że brzuch mam spory ;D no ale cóż zrobić... postarajcie się o zdjęcia, bo tak fajnie jest porównać się do innych brzuszków :)

reklama
Mój brzuszek 23 tydzień

10001184sf.jpg

EG superowy brzusio tylko dziwnie podobny do mojego.Mam nadzieje ze zabawa tak jak zdjecie byla udana.

I jeszcze cos o brzuszku co troche mnie martwi-ja kilka lat temu zeszczuplalam i nie mialam calkiem plaskiego brzuszka i teraz wydaje mi sie ze jest za maly a przeciez to juz koniec 25tyg.Chyba poprosze gina w piatek o podgladniecie malego czy rzeczywiscie rosnie zdrowo

EG super brzusio...jednak kobieta w ciąży wydląda super w stroju, nie ma się czego wstydzić można tylko zazdrościć :)

Anulko co do wielkości brzuszka to to naprwdę podobno nie ma znaczenia - jedne dziewczyny w ciąży mają duuuuży brzusio i rodzą stosunkowo małe dzieci, a inne mają małe brzuszki i rodzą duże dzieciaczki, ale jak masz możliwość to USG zawsze warto zrobić, bo po co się denerwować

Madziunia ma rację ,wielkość brzucha nie jest regułą ,raz jest naprawdę wileki a raz bardzo mały,znałam kiedyś taką jedną dziewczynę i nic po niej nie było widać,jak szła do porodu to nawet jej mąż się dziwił że ma taki mały brzuszek i nie wygląda wcale na to że ma rodzić ! a dzidzia się urodziła i nie słyszałam żeby był coś nie tak.A jak chcesz iść do gina na te usg to będziesz miała i święty spokój i zobaczysz malucha :D korzyść podwójna :)

Eg pieknie wyglądasz!!!

Madziunia nie każda kobieta w stroju wygląda super. Byłam wczoraj w Międzyzdrojach i musiałam siedzieć w koszulce i spodniach, bo niestety mi nie tylko brzuszek sie zaokrąglił, ale dosłownie wszystko: nogi. ręce, twarz... Ale to chyba za dużo czekolady.
Anulko ja też uważam że wielkość brzucha to sprawa indywidualna, też niedawno płakałam mojemu mężowi że mój jest za mały, a teraz w bardzo krótkim czasie zauważyłam że urósł i to znacznie.

Dzięki dziewczyny za tyle komplementów! :) Mój mąż też twierdzi, że mam śliczny brzuszek ale on nie jest obiektywny :)

reklama
Do góry