reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe brzuszki

Cammi brzuszek i rozstępy bardzo podobne do moich, tylka ja mam trochę niżej. :( ( rozstępy niżej)
Karolinna, ja je dojrzałam sama, ale jak nie sięgasz to zawsze zostaje lusterko.

reklama
niestety też zauważyłam u siebie malutkie rozstępiki... :( nie widziałam ich wczesniej, bo są w takim dziwnym miejscu - z boku, ponizej pasa, własciwie to na biodrze, dokładnie tam, gdzie jest zawsze szew od majtek albo od spodni, i własnie myslałam, że to mi się ten szew tak odciska :p no ale jak bez żadnych szwów nie zniknęło, to trzeba było to inaczej wyjaśnić... ;)

Ja mam w sypialni szafę z dużym lustrem, więc mogę się dokładnie, z każdej strony obejrzeć. Dobrze, że nie dałam się mężowi namówić na lustro na suficie, tam bym niewiele dojrzała. ;D

POdziwiam was dziewczyny za to oglądanie ciałka w lusterku jak jak mogę unikam lustra. Tylko tyle żeby się wymalować i włosy uczesać czasami zerkam jak wyglądam, ale zawsze jest to dla mnie ogromny stres- taki czołg :-[ A poza tym czego nie widać ...... wolę nie widzieć tych wszystkich pasków i zwałów na ciałku bo chyba bym się już totalnie załamała. Wystarczy mi co miesięczne ważenie które powoduje u mnie nie lada stres. Oczywiście teraz dzidzia jest najważniejsza, więc dieta i rozstępami zajmę się później ;)

masz rację efka najlepiej się teraz po prostu nie przejmować za bardzo, bo niestety jak się zobaczy dodatkowy rozstęp, którego "jeszcze wczoraj" nie było, to mozna się załamać ;)

Karolina dojrzałam jak mi moj ukochany powiedział.. to poleciałam do lustra... no i mówicie że da się coś tym jeszcze zrobic? Pycha - jak? Ja juz szczerze spisałam moje ciało na straty..

ithildin pisze:
niestety też zauważyłam u siebie malutkie rozstępiki... :( nie widziałam ich wczesniej, bo są w takim dziwnym miejscu - z boku, ponizej pasa, własciwie to na biodrze, dokładnie tam, gdzie jest zawsze szew od majtek albo od spodni, i własnie myslałam, że to mi się ten szew tak odciska :p no ale jak bez żadnych szwów nie zniknęło, to trzeba było to inaczej wyjaśnić... ;)
Ja właśnie miałam tak samo.

Jak?? Szczerze, to nie wiem, ja zaczęłam sie regularnie smarować, bo prędzej to się troche zapominałam.

reklama
Do góry