reklama
Odebralam dzis wyniki krzywej cukrowej: na czczo 4,06 (norma od 3,9-5,6),po 1 h - 7,67 (max 11,1), po 2 h- 6,85 (max 7,8). Po godzinie jest ok ale po dwoch mogloby by nizsze. No wiec bede trzymac ta diete dalej, to w koncu dla naszego kochanego synka
dorotak
Fanka BB :)
megusek to bardzo dobre wyniki, dietka na pewno nie zaszkodzi, a jeśli będziesz bardziej spokojniejsza to ją stosuj.
Ja dziś się zorientowałam, że w czwartek mam wizytę u gin, a miałam zrobić badanie moczu, muszę dziś zanieść do analizy, sierotka ze mnie.. :
Ja dziś się zorientowałam, że w czwartek mam wizytę u gin, a miałam zrobić badanie moczu, muszę dziś zanieść do analizy, sierotka ze mnie.. :
meggi9.11
Fanka BB :)
Wczoraj bylismy na USG- dziewczynka bez zmian!!A oto nasze wymiary:
waga:1860+/-10%
BPD(wymiar dwuciemieniowy)82mm
HC(obwód główki)291mm
ACobwód brzuszka)271
FL(długośc kości udowej)61mm
Więc młodsza o tydz jest niunia wg USG.........termin moze sie przesunac zatem z 9.11 na 16.11
Ale chyba mała nudziło to USG bo ziewała sobie....ku radosze rodziców ;D
waga:1860+/-10%
BPD(wymiar dwuciemieniowy)82mm
HC(obwód główki)291mm
ACobwód brzuszka)271
FL(długośc kości udowej)61mm
Więc młodsza o tydz jest niunia wg USG.........termin moze sie przesunac zatem z 9.11 na 16.11
Ale chyba mała nudziło to USG bo ziewała sobie....ku radosze rodziców ;D
Pola 30
Fan(ka)
Meggi-milutko tak widzieć Małą i dużo wiedzieć, nie?
Ja mam w czwartek wizytę u położnej. Ciekawa jestem, co tym razem...hihihi. Zawsze to samo i nic nowego...Cóż. Uroki życia w Europie Zachodniej..
Ja mam w czwartek wizytę u położnej. Ciekawa jestem, co tym razem...hihihi. Zawsze to samo i nic nowego...Cóż. Uroki życia w Europie Zachodniej..
u mnie termin moze nawet przesunac sie nawet o 2 tyg bo synek jest troszke mniejszy nie 32 tyg ale 30 tyg ale co tam najwazniejsze ze zdrowy jakos w razie czego wytrzymam te 2 tyg dluzej :-) wiec moze i termin byc na grudzien
reklama
Fajnie chyab kazdy marzy o parce w domku nam nie wyszlo ale moj mily bedzie probowal
Sebastian i Paulinka super para takie polskie imiona ;a Paulina pewnie chciala siostrzyczke do zabawy a ty bedzie lobuziak z resorakami.... Mezus pewnie sie cieszy ze bedzie synek?
Sebastian i Paulinka super para takie polskie imiona ;a Paulina pewnie chciala siostrzyczke do zabawy a ty bedzie lobuziak z resorakami.... Mezus pewnie sie cieszy ze bedzie synek?