reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowa Mama u ginekologa:)

reklama
oj zara śmierdziel, spoconego faceta czuć piżmem jak ............... fretkę hiihihihi, ale ja to rozumiem, bo czasem to potrafi być kręcący zapach, pod warunkiem, że nie zakiszony od tygodnia, fajnie też wygląda facet przy pracach fizycznych, ja np bardzo lubię patrzeć jak mężczyźni rąbią drewno, jest w tym coś hmmm archaicznego, ........ tacy silni i bezwzględni........ troglodyci heehhee

cały czas myślałam, że będę październikówką, a tu wczorajsze usg pokazuje że raczek listopadówką :p, wg ostatnich szacunków ginka termin będzie 3 listopada, nasza Małgosia waży już około 2000g i ładnie nam wczoraj rączką pomachała na usg :)

Jeśli u mnie będzie powtórka z rozrywki i urodze po terminie jak za pierwszym razem to mozę znów to będzie grudzień, ale nigdy nic nie wiadomo kiedy dzidzi zechce wyjść. :)

Goralka nie tylko wagowo widze idziemy leb w leb. Ja tez chyba urodze w pazdzierniku. Choc termin byl na poczatek listopada ostatnie usg uparcie stawiaja na 31.10. no i mam przeczucie...

Cynamonka nie migaj sie tak dlugo bylas z nami to chyab zostaniesz do konca? Dorotko dzidzie maja ciekawe pomysly wiec zobaczymy w listopadzie? ja usg mam na 28.09 zoabczymy narazie idziemy o dwa tygodnie do przodu niz teramin zoabczymy ;D moze dobrze odkarmione? ::)

reklama
Do góry