reklama
ile mialas za duzo Ewa? ja mialam 8,26 a norma to 7,8. I odrazu dieta 1800 kcal (chyba bym zglupiala gdybym miala liczyc ile kalorii jem) zero slodyczy i niektorych owocow. Ciekawe jaka jest dla Twojego gina norma? moze bede chodzic do Twojego lekarza? ;-)
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Lucyann - jeszcze jakos sie trzymam. i juz nie moge sie doczekac, kiedy urodze!!! pokoik dla
Ninki juz skonczony, zakupy prawie zrobione - tylko jeszcze wozek, kosmetyki dla dzidzi i dla mnie do szpitala "akcesoria"
Ninki juz skonczony, zakupy prawie zrobione - tylko jeszcze wozek, kosmetyki dla dzidzi i dla mnie do szpitala "akcesoria"
ja mialam okreslaone jakos inaczej mialam 141 a norma to 140 wiec nie wiem jak to porownac
ale twoj lekarz pewnie wie co robi ma nadzieje pewnie postosujesz diete i nastepne badanie bedzie oki
moim zdaniem ten cukier nie jest tragiczny
ale twoj lekarz pewnie wie co robi ma nadzieje pewnie postosujesz diete i nastepne badanie bedzie oki
moim zdaniem ten cukier nie jest tragiczny
meggi9.11
Fanka BB :)
a ja taka zmartwiona jestem.....po ost mojej krzywej cukrzycowej gino kazał powtórzyc 75 gramami- wiec wczoraj zrobilismy krew na czczo(przed obciazeniem)wyszło 68mg%- niziutko- suuuper!po 75g glukozy po 1 godz wyszło 153mg%, a po 2 godz (gdzie powinno juz spadac)wzrosło do 174mg%
i dzis mój gino dał mi skierowanie na diabetologie by zdiagnozowali czy to na pewno cukrzyca ciężarnych....iwec jutro jedziemy- jak mnie nie przyjma na diabetologie to mój gino mnie połozy na swój oddz na patologie ciązy...i tam beda konsultowac...i tak mi smutno- chodze i popłakuje sobie- i ninia kopie mocno- bo wie ze sie denerwuje....a tak mi zalezy by wszystko było dobrze.....by z niunia było dobrze( bo juz takich głupot sie naczytałąm o komplikacjach w ciazy jak sie ma cukrzyce)maz na mnie krzyczy ze takie rzeczy czytam....pocieszam sie ze to moze nie cukrzyca- diete i tak trzymam i w rodzinie tez zadnej wzmianki o cukrzycy (nawet w ciązy)...musi byc dobrze!!!trzymajcie kciuki- jak wróce to zdam relacje i wkleje fotki swego brzuszka bo dzis jakos nastroju nie mam..w ost czw zbadali mi p ciała anty RhD- i nie wykryto i w zwiazku z tym dostałam tylko szczepineczke z immunoglobulna..to tyle mych relacji :
i dzis mój gino dał mi skierowanie na diabetologie by zdiagnozowali czy to na pewno cukrzyca ciężarnych....iwec jutro jedziemy- jak mnie nie przyjma na diabetologie to mój gino mnie połozy na swój oddz na patologie ciązy...i tam beda konsultowac...i tak mi smutno- chodze i popłakuje sobie- i ninia kopie mocno- bo wie ze sie denerwuje....a tak mi zalezy by wszystko było dobrze.....by z niunia było dobrze( bo juz takich głupot sie naczytałąm o komplikacjach w ciazy jak sie ma cukrzyce)maz na mnie krzyczy ze takie rzeczy czytam....pocieszam sie ze to moze nie cukrzyca- diete i tak trzymam i w rodzinie tez zadnej wzmianki o cukrzycy (nawet w ciązy)...musi byc dobrze!!!trzymajcie kciuki- jak wróce to zdam relacje i wkleje fotki swego brzuszka bo dzis jakos nastroju nie mam..w ost czw zbadali mi p ciała anty RhD- i nie wykryto i w zwiazku z tym dostałam tylko szczepineczke z immunoglobulna..to tyle mych relacji :
Meggi uszka do gory tam napewno sie toba zajma moze lepiej niz u diabetologa kompleksowo i dzidzia i ty sie przebadacie beda konsultacjie paru lekarzy i zawwze troche pewniej w sumie ja juz wiem jak odroznic skorcz od ruszania sie tego malego skurczybyka w brzuchu.....bedzie ok ;D
no my dzis wrocilismy od ginia i z wipisem ze szpitala siuski w pozadku krewka ideales tak jak przed ciaza mam morfologie az sie zdziwilam ale ok ma z czego spadacusg ok tylko teraz niech tam maciczka sie uspokoi....
dorotak
No to fajnie że wszystko wróciło do normy Lucyann, a moja macica też często się spina i pewnie tak już do końca będzie, oby tylko jakieś rozwarcie się nie pojawiło to będzie oki.
Ja sie zaczelam smiac jak p. docent mnie badal i mowi do praktykantow szyjka na dlugosc 1cm sprezysta i czuje jak mnie szcypie wydaje sie zamknieta no to ja juz w smiech a p. doc mowi ze pacentka reaguje w sposob pobudzony co zalecamy?? a przyszla p. dr mowi Magnez z wit b6
odp. p. doc.bardzo dobrze
to tak na temat pobytu wsrod swoich z drogiej strony -wspolczolam im zwlaszcza jak zaczelam sie pytac o sex wiecie ze nie odpowiedzieli mi....
odp. p. doc.bardzo dobrze
to tak na temat pobytu wsrod swoich z drogiej strony -wspolczolam im zwlaszcza jak zaczelam sie pytac o sex wiecie ze nie odpowiedzieli mi....
reklama
dorotak
dobre hihihi........ :laugh: :laugh: