reklama
gratulacje blue swietnie miec i synka i corcie naprawde super
ja ide 4 lipca ciekawe czy juz bede wiedziala w domciu mam corcie i jakies wewnetrzne przeczucie mowi ze teraz to tez dziewczynka no niedlugo sie okaze
ja ide 4 lipca ciekawe czy juz bede wiedziala w domciu mam corcie i jakies wewnetrzne przeczucie mowi ze teraz to tez dziewczynka no niedlugo sie okaze
Nasze dzidzi jest zdrowe, wazy juz 400 g ) I oczywiscie jest tajemnicze albo wstydliwe Wyniki badan mam bardzo dobre, wiec nastepna wizyta bez klucia. Na skurcze lydek mam brac nadal magnez i gdyby nie pomagal to zwiekszyc dwukrotnie dawke.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Cynamonka
Fanka BB :)
Wiecie co dziewczynki, byłam wczoraj u gina w związku z moimi skurczami. Pani doktor bardzo mnie uspokoila, powiedziala ze wszystko pozamykane, nic sie nie skraca, nie ma powodu do obaw. Kazala odpoczywac, nie stresowac sie i brac nospe na tym sie skonczylo. UFF
Pola 30
Fan(ka)
Gratulacje dla wszytskich Kobitek!
Ewa, a co u Ciebie? U mnie (niespiodzianka)-dziewczynka! Wciąż mam kłopoty z przestawieniem się z oczekiwanego przeze mnie chłopca Z USG wynika, że wszystko ok, więc jestem spokojniejsza. Niestety nie udało mi się wymusić badania krwi (jestem w 5 miesiącu, a miałam dopiero jedno!!!) ale (dla mojego i swojego świętego spokoju) połozna pozwoliła mi na kolejną wizytę (czyli za miesiąc) przynieść mocz do zbadania na obecność cukru. Powiedziała, że u nich się już tego nie praktykuje, bo niewiele z tego badania wynika...Ale skoro bardzo nalegam....O krwi, nie ma mowy. Zrobi mi ok. 30 tygodnia. Zgroza, nie???? 20.08 jadę do Polski i tam się dopiero przebadam....Nie mogę się doczekać.
Ewa, a co u Ciebie? U mnie (niespiodzianka)-dziewczynka! Wciąż mam kłopoty z przestawieniem się z oczekiwanego przeze mnie chłopca Z USG wynika, że wszystko ok, więc jestem spokojniejsza. Niestety nie udało mi się wymusić badania krwi (jestem w 5 miesiącu, a miałam dopiero jedno!!!) ale (dla mojego i swojego świętego spokoju) połozna pozwoliła mi na kolejną wizytę (czyli za miesiąc) przynieść mocz do zbadania na obecność cukru. Powiedziała, że u nich się już tego nie praktykuje, bo niewiele z tego badania wynika...Ale skoro bardzo nalegam....O krwi, nie ma mowy. Zrobi mi ok. 30 tygodnia. Zgroza, nie???? 20.08 jadę do Polski i tam się dopiero przebadam....Nie mogę się doczekać.
dorotak
Fanka BB :)
Cynamonka to dobrze że gin Cie uspokoił, jak pisałam ja tak mam już drugą ciążę.
Pola jeszcze raz Ci gratuluję, dziewczynki też jakieś muszą być, bo jak na racie to przewaga facetów na naszym forum. Zobaczymy tylko co się okarze po naszych porodach
Pola jeszcze raz Ci gratuluję, dziewczynki też jakieś muszą być, bo jak na racie to przewaga facetów na naszym forum. Zobaczymy tylko co się okarze po naszych porodach
reklama
Dziewczyny a jak wyglądają Wasze wyniki morfologii ? Ja niedawno odebrałam i hemoglobina, hematokryt i erytrocyty poniżej normy. Zaczynam się martwic pomimo tego, że w ciąży te składniki krwi, które są związne z żelazem spadają ale z córką spadły mi ok. 7,8 miesiąca a nie jak teraz już na początku 5 miesiąca, kiedy pobierano mi krew. Wizytę teraz mam 14 lipca, obym uniknęła preparatów żelaza podobno one niszczą zęby :.