reklama
Ja się boję dać świeżego banana
Ja daje nowości tez mało bo ja wprowadzam po ok 5dni. Koleżanki dają codziennie co innego...
A Mała przytyla
Jak juz zmienimy te mleko na 2 to będę musiała dawać jej je rzadziej, teraz je 6razy a na tamtym pisze 3razy. Co 4h to i tak wychodzi 5razy.
Ja daje nowości tez mało bo ja wprowadzam po ok 5dni. Koleżanki dają codziennie co innego...
A Mała przytyla
Jak juz zmienimy te mleko na 2 to będę musiała dawać jej je rzadziej, teraz je 6razy a na tamtym pisze 3razy. Co 4h to i tak wychodzi 5razy.
Hej Kate mój młody jest na kp i u nas to rzeczywiscie różnie bardzo wychodzi, są dni, kiedy je co 3-4 h ale teraz jak się zrobiło gorąco to nawet co godzinę się domaga, ale wiadomo chce mu się pić. tylko my jeszcze nie rozszerzamy diety, czekam aż Mieszko skończy 6 m-cy (a to już niedługo), wtedy też zacznę podawać mu wodę do posiłków. a częste ssanie czasem jest zbawienne, bo inaczej pokarmu byłoby za mało. na noc kładę go przed 20, zazwyczaj budzi sie ok 22-23 na mleko, potem nie wiem bośpimy z nim i przystawiam go przez sen, więc chyba nawet nie zauważę pierwszej przespanej nocy (a może już przesypia, kto go tam wie ) pobudka ok 6, ale ok. 7:30 jeszcze idzie na drzemkę tak do 9 - 9:30 a ja bezczelnie z nim, korzystam, póki mam jedno, potem już tak łatwo nie będzie
Fusun
Fanka BB :)
Ja karmię piersią i rozszerzam już dietę (Misia dziś kończy 7 miesięcy). Tylko ja nie mam problemu z nocnym budzeniem bo Ona się od dawna w nocy nie budzi. Nawet jak była tylko na piersi. Tzn.nie budziła się bo od paru dni zaczęła. Ale to raczej kwestia zębów (nie ma jeszcze żadnego, a dziąsła spuchnięte, widać, że Ją boli). Jak się w nocy obudzi to wystarczy chwila przy cycku i śpi. Nie jest to kwestia jedzenia, bo trochę za krótko ssie żeby miała się najeść. Raczej to kwestia bólu lub może pić Jej się chciało, że się wybudza przez ostatnie parę dni
Czyli raczej owocow jest wiecej. Myslalam ,ze moze wiecej tej manny dlatego pytalam.daję łyżeczkę kaszy manny
Wnuczka a jak gotujesz krupniczek dla małej?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Hej. Obserwuje od jakiegos czasu to forum i zastanawiam sie czy nie za pozno zeby sie przylaczyc. Moj Antos urodzil sie 5 listopada, ma juz ok. 8.5kg. Jest takim troszke leniuszkiem bo obraca sie na brzuszek ale na plecy tylko czasem mu sie uda. Ciagle probuje ale rzadko mu wychodzi. Kreci sie dokola wlasnej osi. Karmie go piersia, a wdzien podaje, obiadek, deserek i wieczorem kaszke. W nocy budzi sie bardzo czesto na jedzenie. Tyle o nas.:-)
Moj tez tylko na brzuch sie przewraca. Na plecy raz mu sie udalo.
A jakie deserki?Hej. Obserwuje od jakiegos czasu to forum i zastanawiam sie czy nie za pozno zeby sie przylaczyc. Moj Antos urodzil sie 5 listopada, ma juz ok. 8.5kg. Jest takim troszke leniuszkiem bo obraca sie na brzuszek ale na plecy tylko czasem mu sie uda. Ciagle probuje ale rzadko mu wychodzi. Kreci sie dokola wlasnej osi. Karmie go piersia, a wdzien podaje, obiadek, deserek i wieczorem kaszke. W nocy budzi sie bardzo czesto na jedzenie. Tyle o nas.:-)
reklama