reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Aleali, dzielna moze dlatego ze nie wiem co mnie czeka, wiec na razie optymistycznie czekam:)
Ale jak zobaczyłam wczoraj ta kobike co zemdlała z bolu na IP, to az sie popłakałam, hormony.
Ale taki masaż szyjki może jednak lepszy niz oxy, bo chyba mniej ingerencji. Szkoda ze mi nie masowali, moze tez bym urodzila juz.
Ewel, mam nadzieje ze juz niedlugo Ci zostalo.

reklama
Chetch mi moj ginekolog w pierwszej ciazy wrozyl szybko i bez problemowy porod bo tez kawal kobity bylam i szerokie biodra i co i dupa oby u Ciebie bylo lepiej :) ja w ciazy kobitki przytylam 22 kg 5 kg mniej bylo po szpitalu drugie 5 juz z dieta wiec jestem -10 i dalej sie odchudzam (dodam ze nie karmie piersia) zeby nie bylo ze dieta i cyc

mój maluch jeszcze ze dwa tygodnie temu miał czkawkę codziennie, a teraz dużo rzadziej, może się już naćwiczył :p na 16 do lekarza już nie mogę się doczekać,żeby zobaczyć co słychać w brzuchu :)

Ja w ciąży przytyłam jakieś 10kg. Po porodzie bylo -6kg i został mi spory brzuszek, ale w ciągu kolejnych 2tygodni mimo, że sporo jadłam ubyło mi kolejne 6kg i brzuch wrócił do stanu z przed ciąży i nawet nie mam żadnych rozstępów. To chyba karmienie tak wpływa na spadek wagi bo nigdy tak szybko nie chudlam.

hej :-) była położna. Stasiu w 4 dni przybrał 110 g :-) więc super się cieszę.
ja w ciąży przytyłam 21 kg. po szpitalu spadło jakieś 6 kg a teraz jestem koło 10 kg na minusie. ciągle chce mi się jeść. macica mi się super wchłonęła został mi już tylko tłuszczyk który wyhodowałam sobie przez 9 miesięcy ciąży

A mi jak w ciazy apetyt dopisywal tak po porodzie nie odczuwam takiego glodu a nawet jak czuje to jest inny w ciazy zaraz slabo mi bylo na wymioty mi sie zbieralo i musialam cos zjesc a teraz moglabym caly dzien nic nie jesc. Ale jako ze ja stawiam na zdrowie jem te 5 posilkow a wrecz wmuszam w siebie te posilki.

reklama
Ja w ciąży miałam normalny apetyt w sumie podobny jak przed. Za to przez trzy dni po porodzie to byłam mega głodna i pochlanialam całe masy jedzenia. Zjadłam i zaraz od nowa byłam głodna. Na szczęście potem to minęło i teraz jem juz normalnie.

Do góry