reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Stokrotka mogłoby cie w końcu wziąść :-)

Kiniasw i co wiadomo coś, jak z tobą? Powodzenia

Miniaaa to duży synek:-)

Ja wczoraj byłam na usg prywatnie dla świętego spokoju i super lekarz. Dokładnie pomierzył,posprawdzal, chociaz wiadomo na tym etapie sprawdził to co mógł.
Mała ma 3240 więc.ładnie urosła,byłam pewna ze będzie koło 3 kg,no Ale to waga umowna więc zobaczymy przy porodzie :-)
Dzisiaj mam Wizytę u mojej i jestem ciekawa czy da mi l4 do terminu i jakie potem zalecenia no i czy coś się już u mnie ruszyło z szyjka...ten tydzień jest owocny w cc i pewnie w końcu dziewczyny po terminie zaczną też się wytypować :-)

reklama
Ja tez slaba noc miałam, skurcze co 15msc od 23-4 potem zasnęłam, wzięłam rano prysznic i narazie są rzadko.... Wiec to przepowiadajace...

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

dddmala gratuluję dobrych wieści
Ewel współczuję, ale wiesz to też dobry znak, że ciało przygotowuje się do tego najważniejszego momentu, u mnie w nocy idealna cisza. Zosia donoszona, więc teraz niech się dzieje co chce ;-)

Właśnie tydzień było spokoju od skurczy w dzień miałam 2-3 a w nocy dziś koszmar, i są teraz ale co jakiś czas nie regularne ... Straszą trochę, mąż w pracy a ja się boję żeby się nie rozkręcilo, jutro ma wolne to niech czeka mała do jutra:-) choć w sumie chciałabym mieć za sobą już poród a ja przy sobie... Strasznie czekamy na nią, mój mąż to chyba bardziej niż ja:-)) tylko Lenka to Lenka tamto a Lenka śpi itp.
Tak Zosia donoszona, większość dzieci też wiec może się zacząć :-))

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Mnie tak straszył synek, ale to trwało kilka dni, choć oczywiście każda ciąża jest inna, trzymam kciuki, żeby rozkręciło się jak mąż będzie przy Tobie :tak:

Hej dziewczyny w ten piękny słoneczny dzionek :-)

Kinia odezwij się co u Ciebie i co zdecydowali lekarze?
Stokrotka mogłoby się już coś u Ciebie rozkręcić, tak liczę, że jak Ty się rozpakujesz to ja niedługo po Tobie ;-)

Ewel Ciebie to te skurcze wymęczą. U mnie te skurcze przez połowę ciąży, a teraz jak dzidzia powinna wychodzić to tylko czasami brzuch się postawi. Myślałam, że będę rodzić przed terminem, a tym czasem młoda się uparła i siedzi

Finke już pewnie tuli bobaska, bo o 8 miała mieć cc. Macie już od niej jakieś info?

Reni prawda ja od 30tc mam je mialam przerwy... bo teraz w sumie 1,5tyg i tez pomyslalam ze blizej porodu to cisza:) to mam cisze:-) ze spac nie moge ale nic dobrze ze juz blisko porodu, dotrwam:)

FINKEMMA juz powitała na świecie synka Alanka:) GRATULACJE, mamy kolejną mamusię rozpakowana:-):-)

Czesc dziewczyny do domu wrocilismy z M okolo 1 w nocy okazalo sie ze nadwyrezylam misien prawdopodobnie jak wieszalam pranie w niedziele w kazdy razie pokluli mnie i dzis mam scan zeby sprawdzic czy wszystko z malym ok. ...

reklama
Do góry