reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Poszalalam dzis :/ 6 h na nogach to juz za duzo dla mnie. Plecy bolą brzuch ciagnie i macica wazy 100kg (dziwne uczucie) a do tego zrobilam jakis koszmarny mix w zoladku. Naszlo mnie uwaga na chleb ze smalcem ( jadlam tylko kilka lat temu na weselu po pijaku, normalnie nie tykam ble) później zagryzlam cukierkiem krówka. Jezu fuuuuj w zyciu bym nie wpadla ze cos takiego zjem no i teraz cierpie na wzdecia i wyrzyguje te pyszności ehhhh smiac mi sie z siebie chce... Co do smarowania to ja tez mam rozstepy z okresu szybkiego wzrostu w mlodosci. Wiec pewnie teraz mi dojdą ale smaruje sie bo i tak lubie byc nawilżona. Mam biooil i teraz dostałam zestaw kosmetykow z oleju arganowego i ziół. Super skład ale nie napisane ze ciazowe itp tez w ten marketig nie wierze mają dobrze nawilzac i to robią a do tego pieknie pachna i sa naturalne. A jak będzie z rozstepami zobaczymy.

reklama
hej ;)
no ja jakoś tak też nie za bardzo wierzę w te specyfiki przeciw rozstępom... ale smaruje sobie brzuch Mustelą, a biust Perfecta mama, bo tak mi dr mój polecił... a jak wyjda rozstepy, to wyjda i trudno! ;)
a My w piatek bylismy na polowkowych, Kostek dobrze się miewał, dokladnie dr sprawdził serduszko, zreszta wszt=ystko dokładnie posprawdzał, jest ok! :)
no i już chłopak spory, bo z nogami ma 20cm! i wazy 300 gram :)
no ja od polowy lipca zamierzam kompletowac wyprawke :) juz mam 2 typy wózków hihi, to dobrze, bo było ich chyba z 10 ;) , część ubranek mamy uzywanych od znajomych, wiec kupimy dosłownie kilka nowych...
leci dzien za dniem :)
pozdrawiam!

moniqq mam tak samo mysle ze bede tak czy siak miala rozstepy bo skoro w okresie dojerzewania mi sie zrobily to teraz tez beda ale dla czystego sumienia wole sie smarowac zeby pozniej nie miec do siebie pretensji ze nie staralam sie temu zapobiec

ja też się smaruję żebym miała wrażenie, że zrobiłam wszystko co się dało
palersem albo tą oliwką z rossmana

zazdroszczę tym co już po połówkowym
mi się wydaje, że do 25.06 całe wieki

U nas są targi w SB w Warszawie i ndz i można zrobić usg 4D za darmo może się uda i tydzień wcześniej poznam plec:)

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry