reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Hej dziewczyny, wrocilam od poloznej, pobrala mi chyba z 4 l krwi do wszystkich badan i teraz czekam na list ze szpitala z terminem USG i wyniki. Pewnie bedzie przyszly tydzien, albo jeszcze nastepny takze to bedzie 12 albo 13 tydzien. Juz sie nie moge doczekac.
Co do objawow nie mam nic oprócz bolu piersi, choc i to w zasadzie prawie calkiem mi przeszlo. Jeszcze ani raz nie wymiotowalam ani nie mam problemu ze spaniem. Funkcjonuje normalnie. Przytylam za to juz kilogram choc jem praktycznie normalnie, no moze tylko trochę wiecej ;)

reklama
a ja dzisiaj w pracy miałam pół godziny przerwy i zrobiłam szybką drzemkę. ale było wspaniale, chyba zacznę praktykować na stałe :-p

Spanie idealna metoda na mdlosci tylko szkoda ze nie przechodzą jak sie czlowiek budzi :) I jeszcze sie zastananawiam skąd sie wzielo "poranne mdlosci" sa cholera calodobowe a ja najgorzej mam wieczorem :( idę spać!

wg oM 11w2d a wg usg 6 dni do przodu. Z synem bylam w 12w3d I poznałam płeć. Lepiej już dzwonić bo może być problem z terminami.

Jeszcze nic nie mam kazal mi zrobic jeszcze raz zrobic badania zeby sprawdzic czy rosnie czy maleje bo ja przed ciaza miala dobra tarczyce jutro ide na badania i zobaczymy ale czuje sie kiepsko

Witajcie,
Zaglądam tu 1 raz. Jestem w 11 tygodniu ciazy. Wg. Usg mam termin na 7 listopada. Jestem w pierwszej ciazy, pełna obaw, lecz bardzo szczęśliwa, mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze :-) Maleństwu serduszko pięknie głośno bije, i prawidłowo rośnie :-)
pozdrawiam przyszłe Listopadowe Mamy :-)

reklama
DGratuluje wizyt!
Ja w standardzie codziennie drzemka nie jestem w stanie opanowac opadania powiek.
Myslicie ze na prenatalnym bedzie widac plec??? Ja jakos mysle ze to jeszcze za wczesnie choc kto wie.
Claudia czytalam o Twoim tsh i dziwie sie ze od razu nie dostalas hormonow. Ja mialam 4, 7 podskoczylo mi w ciazy i od razu ginekolog kazala umowic mi sie do endo.
Co do wlosow to rosna jak szalone a te w okolicach bikini doprowadzaja mnie do szalu. Wlosy mega geste i mega twarde.
Co do testu Pappa nie mam wyrobionego zdania ale bardziej sklaniam sie do decyzji o nierobieniu bo w jest bardzo orintacyjny a poza tym co zmienia ??? No nie wiem
Dobra ideswoja twarz potraktowac tarka takie mam prychole jak nastolata a potem wskakuje do lozka z dobra lekturka.

Do góry