reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Asia, Natka, Blueberry - przykro mi bardzo :(
ja byłam dziś u lekarza, badania mam ok, kartę ciąży tez założyli, ale na kolejne usg dal mi skierowanie dopiero w 12 tyg az w maju, miałam tylko jedno 2 tyg temu, było serduszko ale liczyłam na kolejne teraz. nie wiem jak wytrzymam cały miesiąc :( myślałam ze ze względu na poronienie będę bardziej szczegółowo badana. A kochać się pozwolił lekarz jeżeli nie ma żadnych objawów złych, tylko ze mi i tak się nie chce jak na razie.

reklama
Zastanawialam sie dlaczego lekarz kazal mi powtorzyc tsh bo mialam 3Uml czy jak to sie pisze jesli granica jest 4 a teraz czytam ze u kobiet w ciazy niedoczynnosc zaczyna sie od 2,5 Ulm a jak przeczytalam i powieklaniach to stwierdzilam ze juz nic nie czytam

Dziewczyny - a nam dr wręcz kazał powstrzymać się od współżycia... Moja ciąża jest dłuuuuugo wyczekiwana, wymodlona... i boje się po prostu, że mogę coś zepsuć... wiec zdanie lekarza popieram!
choć czytałam, że sex w ciąży nie przeszkadza, ale w takiej bezproblemowej.

Ja własnie wróciłam z wizyty, dzidzia 30mm :) serce wali jak młot :) kamień z serca!
kolejna wizyta 24 kwietnia - wtedy badania prenatalne :)

jeszcze tylko chciałam napisać, że też często, po smutnych wiadomościach od Was jeszcze bardziej się stresuje i martwie, ale tez po radosnych wieściach się cieszę, wiec dla mnie forum to nie dość, że grupa wsparcia, to jeszcze źródło wiedzy, więc mam nadzieję, że skład się będzie tylko powiększał!!!! :)

Ostatnia edycja:
bardzo współczuję dziewczyną które przeżyły tragedię. nie jestem w stanie nadrobić prawie 2 tygodni. ale jestem z Wami.
ja próbuję znaleźć coś o będzie mi smakowało do picia. ogólnie nawet woda mnie odrzuca. zielona herbata też. teraz testuję miętę i pokrzywę ( pokrzywa działa świetnie na oczyszczanie organizmu z nadmiaru wody ) mam nadzieję że coś mi zasmakuję bo pić coś muszę.

Tak sie ciesze dzisiejszymi serduszkami i tak cholernie boje jutra. Caly dzien sobie powtarzam jak mantre ze musi byc dobrze! Staram sie wypierac zle mysli ale to nie jest proste. Poogladam jakies glupoty w tv i ide spac. Byle odpedzic jak najdalej czarne scenariusze. Trzymajcie mocno kciuki!

Natalkuś podobno bakterie w moczu to norma u ciezarowek wiec tym bym sie nie martwila a co do tarczycy to pewnie cie wysla do endo i bedziesz pod jego kontrola i na lekach do konca ciazy, to tyle:)

Dziewczyny strasznie się cieszę z waszego szczęścia. Ja czek na wypis cieszę się że tę noc spędzę w domu. Nie wiem co dalej, łzy same płyną. Nie umiem tego ogarnąć. ....
Ciężko mi z Wami się żegnać no cóż. Z całego serca Wam życzę sbyście wszystkie w Listopadzie tuliły swoje maleństwa !!!!!

reklama
Do góry