reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Cześć dziewczyny, właśnie wróciłam od lekarza. Widziałam maleństwo i bijące serduszko, pulsujący punkcik. To było takie słodkie :) wszystko jest dobrze na szczęście, mam skierowanie na badania krwi, moczu i za tydzień mam się pojawić, żeby założył mi karte ciąży, bo jeszcze nie mam. Jak się czujecie? Ja dzisiaj średnio, nie wysypiam się. Bezsenność mnie męczy. Dziwne to, a niby kobiety w ciąży są senne :) jak zwykle ja do większości nie należę, ale to już zdążyłam się przyzwyczaić ;)

Moniqq - gratuluję wizyty! Co do senności, w pierwszej ciązy w pierwszym trymestrze usypiałam na stojąco, teraz mnie jeszcze nie dopadło :)

cześć dziewczyny. melduję się że żyję i mam się średnio. nawet mocno średnio. mąż już pojechał do pracy. a my z synkiem jeszcze się leczymy. paskudny był to wirus. nie jestem w stanie was nadrobić bo nie czytałam od ponad tygodnia. mam nadzieję że jesteśmy w komplecie ewentualnie jest nas więcej. Jasiu dopiero wróci do przedszkola od przyszłego tygodnia więc pewnie dopiero wtedy będę aktywniejsza na forum. powodzenia dziewczyny.

Witam
Ja też żyję, ale co to za życie ..... mdłości mam masakryczne, w pracy ledwo siedzę. W nocy spać nie mogę, walam się z boku na bok :szok: Poza tym w domu wszyscy chorzy - dwójka dzieciaków i mąż!!!!
W poprzedniej ciąży też krwawiłam, ok 22 tygodnia, nie było to po stosunku, ot tak sobie :crazy: oczywiście pędem na izbę przyjęć i się okazało, że moją nadżerka dała znać o sobie .... Teraz już mam ją wyleczoną, ale po tym incydencie ciągle zaglądałam sobie w gacie, teraz też przyglądam się wkładce za każdym razem jak jestem w wc :no: Już mi tak chyba zostanie ....

Oj ja po swoim plamieniu też sobie w majty zaglądam ciągle, czy wszystko ok. Pierwszy raz od przygody z plamieniem dzisiaj się kochaliśmy ale jakoś tak dziwnie, niepewnie się czułam i zero polotu w tym wszystkim. Eh...
Czuję rosół i mam taką na niego ochotę, że hej! Aż mi ślinianki zaraz eksplodują.
I jeszcze dodam, że dzisiaj rano moje cycki przeszły same siebie- jeszcze mnie tak nie bolały! Skóra naciągnięta tak, że aż swędzi, do tego wysuszyła się mega.

Odebrałam właśnie wyniki badań, które zlecił mi mój gin i teraz już w ogóle nie wiem jak wysiedzę spokojnie do poniedziałku :( wyszło mi że mam liczne bakterie w moczu oraz nadczynność tarczycy. Nie wiem co myśleć :(

Dziewczyny a mnie lekarz powiedział w 5 tygodniu, że nie powinniśmy z mężem się kochać jak na razie, żeby nie uszkodzić maluszka. Nie boicie się, że coś się stanie?

Dziewczyny a mnie lekarz powiedział w 5 tygodniu, że nie powinniśmy z mężem się kochać jak na razie, żeby nie uszkodzić maluszka. Nie boicie się, że coś się stanie?

A masz jakies problemy? Pierwsze slysze ze cos takiego lekarz mowi, owszem ja mialam zakaz w poprzedniej ciazy ale jak w 19 tyg skracala mi sie szyjka i pozniej mialam lekkie rozwarcie .

Spokojnie bakterie w moczu ma masa kobiet w ciazy kup sobie zanim pojdziesz do gina worek zirawiny i jedz jak lakocie i bedzie lepiej zobaczysz z co do tarczycy to dostaniesz leki i bedzie ok wiec bez nerwow

reklama
Nie mam żadnych problemów, jedynie ciężko było mi zajść w te ciąże, długo się staraliśmy, a tak to wszystko jest w porządku, ale dlaczego tak powiedział, nie wiem :o

Do góry