reklama
Claudia a nie bierzesz czasami Luteiny? No ja miałam w sumie od niej podrażnienia nie była to grzybica dlatego nesttatyna mi nie pomagała wręcz gorzej było po niej ten krem jest super co mi dała doktorka i też bezpieczny w 1 trym. Tantum ja używałam Ale nie pomagalo
Nie nie mam zadnych lekow dzisiaj jest lepiej wczoraj byla masakra takie uplawy mialam sory za okreslenie ale mialam wrazenie ze luszcze sie od srodka dzisiaj jest duzo lepiej. Najprawdopodobniej to od oliwki bo ja jestem strasznym alergikiem i nie wiem co mnie pokusilo nalac to do wody i jakies 2 podziny po kapieli myslalam ze sie wsciekne no i ta wydzielina, tak jak mowilam dzisiaj jest o niebo lepoej ale mimo wszystko mattwie sie i trzeba to sprawdzic bo jak czytam o naszych listopadowkach ze to taki pechowy mamy jakis ten miesiac to wszystko jest straszniejsze. Zobaczymy zaposana jestem na pt no chyba ze to uczulenie i mi przejdzie do tego czasu
Ja też dostałam plamienia przed świętami... Jak najszybciej udałam się do lekarza, okazało sie że to wszystko przez zaczynającą się nadżerkę.
Co ciekawe plamiłam przez kontakt dotykowy.... if you know what i mean;-). Przy tej właśnie wizycie wreszcie usłyszałam bicie serduszka:-)
Lekarz powiedział że po każdym stosunku będzie lekkie plamienie gdyż nadżerka znajduję się w szyjce macicy i ją ktoś dotyka.
Co ciekawe plamiłam przez kontakt dotykowy.... if you know what i mean;-). Przy tej właśnie wizycie wreszcie usłyszałam bicie serduszka:-)
Lekarz powiedział że po każdym stosunku będzie lekkie plamienie gdyż nadżerka znajduję się w szyjce macicy i ją ktoś dotyka.
Makartaka cieszę się! w końcu jakieś dobre wiadomości. Claudia oby to było uczulenie, szybciej odpuści Ja jeszcze nie słyszałam serduszka, ale idę na początku przyszłego tyg., przed świętami było widać falowanie , lekarz stwierdził, że to właśnie serduszko, ale bardzo chciaalbym je już usłyszeć
makartaka84
Zaciekawiona BB
Od okresu to jest 6tci5dzien. Lekarz tez mniej wiecej okreslil taki wiek ciazy. Wizyta byla ekspresowa,co by mnie nie strsowac! Duzo wiecej sie dowiem za 2 tyg. Mam juz karte ciazy. Widzialam wyraznie takie pulsowanie na ekranie! Aczkolwiek nie umiem sie cieszyc jeszcze.
reklama