finkemma
Fanka BB :)
A ok dzieki bo tak mnie ten moj lekarz zaskoczyl. Robil mi tez usg dowcipnie prawie za kazdym razem robi ja to mam zaraz schize ze moze cos tam widzi ale nie chcenie martwic bo widzi ze ja to i tak mega panikara.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kinia mamy na wątku zamkniętym czy Ty masz do niego dostęp bo nie pamiętam już a jeśli nie napisze do adminki aby Cię dodała.Dziewczyny czy my mamy jakas liste ktora na kiedy ma termin?
u mnie to norma ze sie robi, ale tez ostrzegają zawsze ze mozna krwawic i ze to normalne. teraz mialam robiona na pierwszej wizycie ciążowej i z pół dnia lekko plamiłam.Robi sie cytologie w ciazy? ?? Bo ja dzis mialam zrobiona lekarz mowil ze moge lekko krwawic.
Pije rozpuszczalna 2-3 dziennie. To szkodzi? Z tego co wiem taka mozna.