Ewel oczywiście masz rację, dziecko jest jeszcze stosunkowo małe i szczuplutkie, ja czuję ruchy (choć pewnie nie wszystkie, zależy od ułożenia dziecka), bo moja córcia ma wyjątkowo mało miejsca w macicy i niewielkie pole manewru, więc stara się "rozpychać"; nie wiem czy powinnam się smucić, moja pani dr powiedziała, że nie ma żadnej ciężarnej z tak małym brzuszkiem jak ja (na tym etapie oczywiście)
reklama
Katarzyna92
Fanka BB :)
Ewel nie tylko Tobie ja dziś tylko obrałam ziemniaki do drugiego i umyłam naczynia a tak to leżę i tv oglądam...
Ja wstawiłam jajka do zurku rozładowalam zmywarkę i tez leżę sobie ale nie wiem co do listopada robić mam he w sierpniu jakoś pod. Koniec zacznę prania prasowanie oj byle do listopada he
Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
Katarzyna92
Ja jeszcze na początku miesiąca mam co robić a pod koniec to już mordęga... Ale liczę na to że jak M pójdzie na urlop za miesiąc i zacznie się coś dziać w domu to szybciej zacznie lecieć czas chociaż też już bym chciała chociaż październik...
A wiecie co najlepsze jest to ze mi się nudzi ale mam. Lenia nic mi się nie chce robic pewnie w 3 trymestrze przyjdzie syndrom wicia gniazdka he.
Aleali jak bym z Kasią wkroczyła to by wszystko było umyte)
Aleali jak bym z Kasią wkroczyła to by wszystko było umyte)
Wiem dziewczyny, ale byśmy poplotkowały przy okazji, szkoda, że do Wawy mam aż 120 km Co do wicia gniazda to masz rację, kobieta ma większy brzuch, ale siły wyjątkowo więcej potem i szykuje wszystko na tip top, ja więcej robię teraz, żeby skrócić czas oczekiwania na męża, następnym razem przyleci dopiero w listopadzie :-(
Wiecie co nareszcie ciągną mnie więzadła, cieszy mnie to, bo oznacza, że macica się rozciąga ;-)
Wiecie co nareszcie ciągną mnie więzadła, cieszy mnie to, bo oznacza, że macica się rozciąga ;-)
Katarzyna92
Ja coś czuję że jak ja się teraz tak rozleniwię to później będzie tragedia no ale nie okłamujmy się w mieszkaniu za bardzo nie ma co robić szczególnie jak się jeszcze nie ma dzieci to nawet nie ma kto nabrudzić... Wczoraj np. rozmawiałam z żoną kuzyna ma termin na październik to mówi że nawet nie wie kiedy jej połowa ciąży zleciała no ale ona ma 2 letnią córę więc ma co robić...
Aleali jak by nie ta odległość to ja na pewno a tak to mogę Cię tylko wesprzeć duchowo
Aleali jak by nie ta odległość to ja na pewno a tak to mogę Cię tylko wesprzeć duchowo
reklama
No wiec właśnie... Ja staram się jeździć do siostry i jej mała bawić ma 6msc ale wczoraj byłam i ja ciut nosiłam to kręgosłup mnie zaczął boleć i brzuch wiec uznałam ze nie mogę tak codziennie. .
Ani do kogo buzi otworzyć ani nic no ciężko...
Ani do kogo buzi otworzyć ani nic no ciężko...