reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Czy ja wiem, ja i tak wychodzę z założenia ze mnie jest objętnie czy dziewczynka czy chłopczyk jedyne czego chce i pragnę to żeby wszystko było dobrze i żeby dzieciątko było zdrowe ;)

Mama290 doobre tego nie słyszałam

Jasne, że się w to nie wierzy. To tak jak z horoskopami. Nie wierzę ale od czasu do czasu z ciekawości przeczytam. Ciekawość, zwykła ciekawość

Witam zrobiłam wczoraj test jedna kreska , czekam pare dni i robie drugi( ostatnio tez tak miałam na pierwszym I a nan drugim II ale druga jasniejsza). 
Ja z druga ciąża miłam przeboje średnio co 6 tyg. ladowałam w szpitalu: krwawienie,cukrzyca,2 tachykardia ( szybkie uderzenia serca małej ),przedwczesne skurcze...
Obie ciaze przechodziłam bez mdłości i wymiotów.

A ja uważam ze jest wpływ juz wiele razy to robilam i obrączka kręciła się w zależności o czym pomyslalam pomimo oz ręka była nieruchoma.
Ja przy pierwszej ciąży tez miałam przeboje nawet lekarka wczoraj napomknela ze życzy mi dużo spokojniejszej ciąży od poprzedniej.
Teraz brzuch się uspokoił za piersi mam takie wrażliwe ze nawet Malý nie może oprzeć główki bo wyje z bolu

reklama
Do góry