reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Mamusie, powiedzcie mi coś o chemii, czego unikać? Coś o zmywaczach do paznokci, lakierach, środkach czystości typu domestos itd. Przed chwila zmywalam i malowalam paznokcie. Nie zaszkodzi? ;)

reklama
nie mogę spać :wściekła/y: napiera obudził mnie pełny pęcherz potem kichanie nie dało mi znowu spać a teraz jeszcze boli mnie brzuch jak na@ masakra
wgoracejwodziekapana unikaj na pewno substancji żrących typu kret i tych z kżyżykiem na opakowaniu czyli np domestos, aceton czyli zmywacz nie powinien zaszkodzić ale lepiej kupić zmywacz mniej śmierdzący
idę spać może zasnę
DOBRANOC mamusie- miłych snów :-)

Dzień dobry :)
Oj też miałam nieprzyjemną noc. Najpierw z wrażenia nie mogłam zasnąć hehe a później Starszaka strasznie męczył kaszel. Do tego obudziłam się z okropnym bólem gardła eh
Pasuje zrobić dzisiaj jeszcze jeden test dla pewności. Bo przez chwile pomyślałam, że może wczorajszy byl wadliwy...

Hej
Ja miałam taka boska noc ze szkoda w ogóle pisać. Mój mały gorqczkuje kaszle i ma katar - zwariowac można juz nie wiem który to raz :/
Po luteinie brzuch juz tak nie ciągnął fajnie się rozluznil ale znowu mam takie zaparcia i wzdęcia ze idzie oszalec.
Justyna ja tez nie jestem krawcowa ale spodnie bluzy czapki i kominy opaski szyje. Troszkę sprzedaje takie hobby z malusim zarobkiem ale ciiiii ;)
Claudia a jak ja wytrzymam do 31 marca ? Nie wiem bo chyba juz się oswoilam z myślą ze cos tam rośnie

Mamaba u mnie gdybym miala normalna ciaze pierwsze usg mialabym dopiero w maju:szok: ja tez w nocy sie bujalam z moim Olem ida mu trojki I wyl ja tez z tych kreatywnych mam szyje robie na drutach szydelku filcuje u mnie tez duzych objawowo brak czuje ze macica lekko powiekszona po niedzieli ide do mojego gp zeby mu sie pokazac bo ostanio mnie wysmial ze jestem juz za stara na dzieci :-)

Ja idę dziś do lekarza bo po wczorajszym fatalnym dniu znów chyba włącza mi się nadciśnienie :( w poprzedniej ciąży miałam z tym problem po 30 tyg a tu wczoraj 149/ 81. Zadzwoniłam do lekarza powiedziałam co i jak i ze termin mam na 23 marca, kazał mi nie czekać tylko przyjść dziś. Z internetowego kalkulatora wychodzi 7 tydz może już coś zobaczę

Ja prowasdze wlke sama ze soba ........ Mam ochpte kupowac i kupowac , rzeczy ciazowe , rzeczy dla dziecka hahhahahaha trzeba sie powstrzymac jeeszcze troche

Po luteinie brzuch juz tak nie ciągnął fajnie się rozluznil ale znowu mam takie zaparcia i wzdęcia ze idzie oszalec.
Justyna ja tez nie jestem krawcowa ale spodnie bluzy czapki i kominy opaski szyje. Troszkę sprzedaje takie hobby z malusim zarobkiem ale ciiiii ;)
Co do ciągnięcia brzucha to mnie też ciągnie ale myślałam że to normalne.. dobrze że dziś wizyta u lekarza :-) poproszę o kciuki
Ja szyję nieco inne rzeczy (jak pewnie widziałaś) bardziej użytkowe
ja tez z tych kreatywnych mam szyje robie na drutach szydelku filcuje

to fajnie że nas więcej jest :-)

Ja prowasdze wlke sama ze soba ........ Mam ochpte kupowac i kupowac , rzeczy ciazowe , rzeczy dla dziecka hahhahahaha trzeba sie powstrzymac jeeszcze troche

a kupuj kto Ci broni :-D poddaj się szaleństwu !

reklama
Ja uzywam pieluch wieolarozwych nosze dzieci w chuscie I takie tez zeczy czasem szyje co do zakupow to mnie jeszcze nie ciagnie tzn mamm duzo zeczy po chlopakach narazie nie zaprzatam sobie tym glowy ale [ierwsze zakup mozna powiedziec ze mam bo zamowilam chlopaka nowy wozek I w zseatwie jest jedna gondola heheheheh

Do góry