wgoracejwodziekapana
Fanka BB :)
Mamusie, powiedzcie mi coś o chemii, czego unikać? Coś o zmywaczach do paznokci, lakierach, środkach czystości typu domestos itd. Przed chwila zmywalam i malowalam paznokcie. Nie zaszkodzi?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co do ciągnięcia brzucha to mnie też ciągnie ale myślałam że to normalne.. dobrze że dziś wizyta u lekarza :-) poproszę o kciukiPo luteinie brzuch juz tak nie ciągnął fajnie się rozluznil ale znowu mam takie zaparcia i wzdęcia ze idzie oszalec.
Justyna ja tez nie jestem krawcowa ale spodnie bluzy czapki i kominy opaski szyje. Troszkę sprzedaje takie hobby z malusim zarobkiem ale ciiiii
ja tez z tych kreatywnych mam szyje robie na drutach szydelku filcuje
Ja prowasdze wlke sama ze soba ........ Mam ochpte kupowac i kupowac , rzeczy ciazowe , rzeczy dla dziecka hahhahahaha trzeba sie powstrzymac jeeszcze troche